Hieronder vind je een overzicht van al onze cursussen en workshops.
Kijk op de individuele cursuspagina’s voor de volledige beschrijvingen, data en voorwaarden.
In overleg kunnen wij onze cursussen of onderdelen daarvan ook op maat aanbieden.

ONZE WORKSHOPS

GEEF JE STEM DE RUIMTE (3 uur)

Wil je je stem graag luider laten horen? Wordt jouw stem niet altijd gehoord? Je stem de ruimte geven, dat is jezelf de ruimte geven. Instapcursus voor wie zijn eigen stem wil ontdekken.

ZINGEN OM ZICHTBAAR TE ZIJN (3 uur)

Zingen! Bron van persoonlijke en professionele groei. Zingen brengt je uit je hoofd en in je lijf. Vergroot je impact, leer op een andere manier luisteren naar jezelf én naar de ander. Instapcursus.

TIJD VOOR JOUW LIED (1 dag)

In deze workshop maak je tijd voor jouw lied. Aan de hand van een lied van jouw keuze verken je wat er in jou leeft, hoe je je daarmee kunt verbinden en hoe je dat tot uiting brengt. Verken hoe jij je , letterlijk en figuurlijk, verbindt met jouw eigen lied.

ONZE ONTWIKKELTRAJECTEN

Zingen met Zin (4 dagdelen)

Zingen! Bron van persoonlijke en professionele groei. Langere cursus die doorgaat waar Zingen om Zichtbaar te zijn stopt en je meer tijd, oefeningen en coaching biedt om je presentatie en je zelfvertrouwen te versterken.

Het Lijflied (5 dagdelen)

Onze ‘flagship’ training die je inzicht geeft in wat jij werkelijk te brengen hebt en hoe je daar uiting aan geeft. Dat doen we door je te coachen en je te leren een door jouzelf gekozen lied te  vertolken. Wat je tegenkomt in dit proces geeft je zicht in jouw persoonlijke missie in het leven. Dit traject vergroot je zelfvertrouwen, relativering en plezier en helpt je om meer regie te nemen in je leven.

Lijflied Weekend Intensive (1 weekend)

In dit traject onderga je het gehele Lijflied traject in 1 intensief weekend van vrijdag avond tot zondag middag. Een transformerende snelkookpan die nog lang nawerkt!

Lijflied Onderhoud

Voor mensen die al aan het Lijflied hebben deelgenomen bieden wij de mogelijkheid om aan te sluiten bij het Lijflied Onderhoud dat maandelijks plaatsvindt. Deelnemers sluiten minimaal 3 keer aan in een periode van 4 maanden. Je werkt verder met je oude lied of je kiest een nieuw lied, zo houd je contact met je missie en leer je die meer en meer te belichamen.

Individuele coaching

In aanvulling op deze workshops en trajecten biedt De Kunst van Wel ook individuele coaching aan. Om contact te leren maken en te houden met je gevoel, ook als het spannend wordt. En om jouw persoonlijke levensmissie te integreren in je leven, zodat het kan dienen als kompas om de keuzes te maken die bij jou passen.

Start typing and press Enter to search