Hieronder vind je een overzicht van al onze cursussen en workshops.
Kijk op de individuele cursuspagina’s voor de volledige beschrijvingen, data en voorwaarden.
In overleg kunnen wij onze cursussen of onderdelen daarvan ook op maat aanbieden.

Individuele coaching en advies

De Kunst van Wel biedt naast workshops en trainingen ook individuele coaching aan. Om contact te leren maken en te houden met je gevoel, ook als het spannend wordt. En om jouw persoonlijke levensmissie te integreren in je leven, zodat het kan dienen als kompas om de keuzes te maken die bij jou passen.

ONZE WORKSHOPS

GEEF JE STEM DE RUIMTE (3 uur)

Wil je je stem graag luider laten horen? Wordt jouw stem niet altijd gehoord? Je stem de ruimte geven, dat is jezelf de ruimte geven. Instapcursus voor wie zijn eigen stem wil ontdekken.

ZINGEN OM ZICHTBAAR TE ZIJN (3 uur)

In deze workshop ontdek je hoe zingen je in contact brengt met je gevoel en met wat belangrijk voor je is. Want zingen brengt je uit je hoofd en in je lijf. Je leert op een andere manier te luisteren naar jezelf én naar de ander, waardoor je communicatie zich verdiept

TIJD VOOR JOUW LIED (1 dag)

In deze workshop maak je tijd voor jouw lied. Aan de hand van een lied van jouw keuze verken je wat er in jou leeft, hoe je je daarmee kunt verbinden en hoe je dat tot uiting brengt. Verken hoe jij je , letterlijk en figuurlijk, verbindt met jouw eigen lied.

ONZE ONTWIKKELTRAJECTEN

Zingen met Zin (4 dagdelen)

Zingen! Bron van persoonlijke en professionele groei. Langere cursus die doorgaat waar Zingen om Zichtbaar te zijn stopt en je meer tijd, oefeningen en coaching biedt om je presentatie en je zelfvertrouwen te versterken.

Auteur van jouw Biografie

We leven veelal achteromkijkend, vanuit de bagage en verwachtingen die we hebben meegekregen. Wat als we ons leven in een nieuw perspectief plaatsen en bekijken als een poging om onze eigen unieke noodzaak te realiseren? In dit traject verken je on- en offline hoe jouw verhaal er dan uit komt te zien, en welke keuzes zich dan aandienen.

Het Lijflied (5 dagdelen)

In Het Lijflied  leer je wat er bij komt kijken om contact te maken en andere mensen te enthousiasmeren vanuit jouw noodzaak.
Een zelfgekozen lied dat wij je leren vertolken wijst je daarbij de weg om meer regie te nemen over  jouw persoonlijke missie in het leven. Een transformerende snelkookpan die nog lang nawerkt!

Start typing and press Enter to search