Regie en zangpresentatie coaching

Je kunt bij ons terecht voor coaching in zang, presentatie, en voor hulp bij het maken van een voorstelling, act of presentatie omdat wij je helpen in je onderzoek naar emoties en de kern van je materiaal om daar vorm aan te geven.

In de individuele zangcoaching en training krijg je gericht aandacht waardoor je groeit in je presentatie. We creëren een veilige sfeer die het makkelijk maakt om emoties te onderzoeken en de kern te raken. Door met humor en relativering te kijken naar het leven en onze pogingen daar vorm aan te geven, kunnen we onszelf serieus nemen. We werken zowel met professionele artiesten en met mensen die beroepsmatig voor groepen optreden, maar ook als je zelf wil werken aan je repertoire of wil onderzoeken of je er iets mee wil, ben je van harte welkom.

Mensen met wie wij in het verleden werkten zijn o.a. Jennie Lena, Jochanan Westra, Marjolijn van Kooten, Esmee de la Bretonniere en Bram Bakker.

Praktisch

  • Op donderdagmiddag en vrijdagen hebben wij een fijne ruimte  in Studio B (Grote Witteburgerstraat 9, Amsterdam) gereserveerd om te coachen. Natuurlijk kunnen we ook op een andere dag, plaats en tijd afspreken.
  • Kosten: €75,- ex BTW voor 1,5 uur
  • Zijn de kosten voor jou een probleem, dan kunnen we in sommige gevallen een individueel aanbod doen.
  • Is coaching door De Kunst van Wel iets voor mij? Neem contact met mij op!

Start typing and press Enter to search