Regie en zangpresentatie coaching

Mensen en gezelschappen kunnen bij ons terecht voor coaching in (zang)presentatie, en voor hulp bij het maken van hun voorstelling, act of presentatie omdat wij hen helpen in hun onderzoek naar emoties en de kern van hun materiaal om daar vorm aan te geven.

In de individuele (zang)coaching en training krijg je gericht aandacht waardoor je groeit in je presentatie. We creëren een veilige sfeer die het makkelijk maakt om emoties te onderzoeken en de kern te raken. Door met humor en relativering te kijken naar het leven en onze pogingen daar vorm aan te geven, kunnen we onszelf serieus nemen. We werken zowel met artiesten als met andere mensen die beroepsmatig voor groepen optreden.

Mensen met wie wij in het verleden werkten zijn o.a. Jennie Lena, Jochanan Westra, Marjolijn van Kooten, Esmee de la Bretonniere en Bram Bakker.

Praktisch

  • Op vrijdagen heb ik in Studio B (Grote Witteburgerstraat 9, Amsterdam) gereserveerd om te coachen. Natuurlijk kunnen we ook op een andere dag, plaats en tijd afspreken.
  • Kosten: €75,- ex BTW per uur
  • Zijn de kosten voor jou een probleem, dan kunnen we in sommige gevallen een individueel aanbod doen.
  • Is coaching door De Kunst van Wel iets voor mij? Neem contact met mij op!

Start typing and press Enter to search