De Oplaadborrel

Elkaar ontmoeten rond mooie optredens en inspirerende initiatieven
Herfst (vrij 4 oktober) – Winter (vrij 20 december) – Lente (vrij 20 maart) – Zomer (ntb). Studio B, Grote Wittenburgerstraat 9B, Amsterdam

Eens per kwartaal organiseert De Kunst van Wel een Oplaadborrel waarop mensen uit ons netwerk en daarbuiten elkaar kunnen ontmoeten en weerzien. Er wordt een ( open) podium geboden aan artiesten die een nieuwe act, liedje of gedicht willen brengen voor publiek of andere mensen die iets kwijt willen over hun idee, initiatief of inspiratiebron.

De Oplaadborrel is een plek en een ruimte waar je vrij bent om te voelen en te delen wat er voor jou toe doet, om je te laten zien en horen op ons podium, en vooral ook om je eenvoudigweg te laten raken door wat anderen te geven hebben. Om geïnspireerd te worden en, misschien wel ongemerkt, anderen te inspireren.

De Oplaadborrel is een uitnodiging om de tijd te nemen om te luisteren, plezier te hebben en je op te laden. Om simpelweg zichtbaar, hoorbaar en voelbaar aanwezig te kunnen zijn en elkaar daarin te ontmoeten. Wat ons betreft hard nodig in een tijd waarin de doelen, verwachtingen en prestaties ons om de oren vliegen.
Kom ook, en aarzel niet om vrienden en bekenden mee te nemen naar deze laagdrempelige ontmoetingsplek!

Vrijdag 4 oktober, 17.00-20.00 uur

Herfst Oplaadborrel – Uit je hok!

Op vrijdag 4 oktober (tevens Wereld Dieren Dag) trappen wij graag met jullie de herfst af, en het nieuwe seizoen. Onder het motto: Kom uit je hok! De herfst, dat is ook back to school, terug op kantoor, terug in het gareel. Laat de hokjes, regels en verwachtingen nog even achter je en stay out of the box: laat een frisse wind door je hoofd waaien en kom genieten van een paar fijne optredens en van goed gezelschap.

– Michele Witkamp zingt! – Daan Bartels draagt voor uit eigen werk – Lotte Velvet leest gedichten voor – Imke praat met Nanda van Praag over Yin-therapie en met Wietske Loebis over Tekst zoekt Muziek – Liekje Welten zingt met het aanwezige publiek Little Boxes

Koop hier je entree á  €10,- inclusief optredens, 1 drankje en authentieke franse uiensoep! 

Midzomer avond
Vrijdag 21 juni, 17.00-20.00 uur

Zomer Oplaad-diner Chantant – Fields of Gold

Met de zomer in zicht willen we je van harte uitnodigen op midzomer avond, 21 juni, voor onze laatste Oplaadborrel van het seizoen. Of liever: ditmaal een speciaal Oplaad-diner Chantant met huisgemaakte hapjes en opgeluisterd door Liekje en Nanda met een nieuw chansonprogramma ‘Fields of Gold’.  Aangevuld met inspirerende gasten.

Let op! Meld je hier aan en koop je ticket á  €10,- inclusief 1 drankje en eten. 

    Vrijdag 29 maart, 17.00-19.30 uur 

Lente Oplaadborrel – To Brexit or not? Vaar je eigen koers

Kom vrijdag 29 maart met ons de lente inluiden onder het motto: To Brexit or not … vaar je eigen koers!

Met dit keer podium bijdragen van :
Jans Budding –  Fimme Bakker –  Mies Witkamp – Thom Gerrrits

Imke legt in haar column het verband tussen Brexit (or not), Ocean Cleanup en … zingen! En Steven Bink geeft ons een inkijkje in het Ocean Cleanup project waar hij al ruime tijd bij betrokken is In het kader van onze rubriek III – Inspirerende Ideeën en Initiatieven..

Kom ook, en neem je vrienden en bekenden mee voor een gezellige avond, inspirerende optredens en samen zingen!

    Vrijdag 21 december, 17-19 uur

Kerstborrel

Kerstborrel – Hoop doet leven!

De Kerst Oplaadborrel: tot nu toe steevast de gezelligste aflevering van het jaar, waarmee we de Kerstdagen met jullie inluiden. We houden de Kerstgedachte graag met elkaar in stand houden door het te vieren als feest vol hoop dat draait om het verwelkomen van nieuw leven en van nieuwe inspiratie. Samen zingen hoort daar vanzelfsprekend bij!
En daarbij hoort ook een gevarieerd programma. Waarin Annemarie Hilbrands eigen werk laat horen, waarin Marjolijn van Kooten optreedt samen met Liek, en verder een Kerst-column, aandacht voor mooie projecten en initiatieven zoals kindercoaching praktijk BInk en de retreats van Kathalijn Ritsema, favoriete gedichten van Martha Jong, en wat zich verder nog aandient in de rubriek III (Ideeën, Initiatieven en Inspiratie).

Kom ook, en neem je vrienden en bekenden mee naar deze laagdrempelige ontmoetingsplek!

    Vrijdag 12 oktober, 17-19 uur
Oplaadborrel

Herfst – Oogsttijd!

De opening van een nieuw seizoen, met verschillende optredens en bijdragen. We laten ons dit keer inspireren door Hendrikje van Leest: Moeder, natuurkundige, coach en vrouw (m/v?) die theater maakt van de (on)mogelijkheid om bevredigend tussen die rollen te laveren: Wie ben ik? Door Jochanan Westra die een paar van zijn persoonlijkste liedjes met ons deelt. En ondernemer en econoom Tim Stok komt bij De Kunst van Wel vertellen over zijn prikkelende nieuwe initiatief Ik Niet: Iets NIET doen is zo gek nog NIET.

En we gaan samen zingen! Omdat zingen ons zo direct bij onszelf brengt, en bij elkaar ….

Kom ook, en aarzel niet om vrienden en bekenden mee te nemen naar deze laagdrempelige ontmoetingsplek!

Start typing and press Enter to search