De Oplaadborrel: Een Oplaadpunt

Elkaar ontmoeten rond mooie optredens en inspirerende initiatieven

Eens per kwartaal organiseert De Kunst van Wel een Oplaad- en Aanknoopborrel waarop mensen uit ons netwerk en daarbuiten elkaar kunnen ontmoeten en weerzien. Er wordt een ( open) podium geboden aan artiesten die een nieuwe act, liedje of gedicht willen brengen voor publiek of andere mensen die iets kwijt willen over hun idee, initiatief of inspiratiebron.

De Oplaadborrel is een plek en een ruimte waar je vrij bent om te voelen en te delen wat er voor jou toe doet, om je te laten zien en horen op ons podium, en vooral ook om je eenvoudigweg te laten raken door wat anderen te geven hebben. Om geïnspireerd te worden en, misschien wel ongemerkt, anderen te inspireren.

De Oplaadborrel is een uitnodiging om de tijd te nemen om te luisteren, plezier te hebben en je op te laden. Om simpelweg zichtbaar, hoorbaar en voelbaar aanwezig te kunnen zijn en elkaar daarin te ontmoeten. Wat ons betreft hard nodig in een tijd waarin de doelen, verwachtingen en prestaties ons om de oren vliegen.
Kom ook, en aarzel niet om vrienden en bekenden mee te nemen naar deze laagdrempelige ontmoetingsplek!

Zondag 20 december 2020, 16.00 – 18.00 uur

Kerst Oplaad-  en Aanknooppunt- Een nieuw jaar, Het grote verlangen

Op vrijdag 20 december,  vlak voor kerst, gaan we samen het nieuwe jaar  tegemoet. Kerst, het is een tijd van bezinning, van inkeer maar ook van feestelijkheden en warme saamhorigheid.  We vieren het Coronaproof In Jungle ( 2e van Swindenstraat 26 , Amsterdam) en natuurlijk zingen of neurien we samen kerstliedjes, maar hebben we ook prachtige optredens van o.a. Kann en Van Kreveld,  Marjolein Fokkema, een Astrologisch nummeriekje van Caroline Post en liedjes door The Cream Coloured Ponies.

Geen borrel….. Wel opladen

Losten € 12,50 ( daarmee steun je ook klein theater Jungle)

Koop hier je toegang

Zondag 6 september 2020 16.00 tot 19.00 uur

5a4266ad-e090-4a83-9378-e45b242ff79b

Seizoensopening: Oplaadpunt en aanknoopborrel 

* FEEST VAN DE MENSELIJKE MAAT ***

UITVERKOCHT!

Van de onvolprezen Oplaadborrel, die zich door de jaren heen, mede dankzij jullie aanwezigheid, tot een eiland van gezelligheid, waarachtig contact en inspiratie heeft ontwikkeld, bewegen we stapje voor stapje richting het OPLAADPUNTonze gedroomde, duurzame plek waar we trouw kunnen zijn aan onze waarden en onze talenten, waar we ons verbinden met elkaar en met onze zorg voor de wereld die we al doende met elkaar willen creëren. Muziek, theater en creativiteit zullen daarin altijd een belangrijk uitdrukkingsmiddel zijn.

 ZONDAG 6 SEPTEMBER VAN 16.00 TOT 19.00 UUR

Dan nemen we een voorschot op deze wereld en nodigen we jullie van harte uit die met ons in te luiden, in Jungle – een duurzaamheidscentrum in Amsterdam Oost met een fijne grote zaal waar het goed borrelen is en we de 1,5 meter kunnen respecteren. De Oplaadborrel wordt dan Het Oplaadpunt (A Work in Progress): een ontmoetingsplek voor al onze relaties en alle gelijkgestemden om in gesprek te raken, om elkaar te steunen en de wereld die we voor ons zien te vieren en een stukje dichterbij te brengen.

Kom genieten van inspirerende optredens en van mooie liedjes, leer over interessante initiatieven waarvoor we een podium bieden – of kom er zelf over vertellen! – en leer elkaar kennen. Volg onze nieuwsbrief voor het programma.

Graag willen we met z’n allen klein theater en duurzaamheidscentrum Jungle, Amsterdam helpen te blijven bestaan. Dat kan alleen als we daar ook een financiële ondersteuning in bieden, vandaar dat we de prijs aanpassen en de drankjes voor eigen rekening zijn. Wij zorgen voor het programma en uiteraard ook voor een bijpassend hapje eten.

De prijs is €15,-

Vrijdag 4 oktober 2019, 17.00-20.00 uur

Herfst Oplaadborrel – Uit je hok!

Op vrijdag 4 oktober (tevens Wereld Dieren Dag) trappen wij graag met jullie de herfst af, en het nieuwe seizoen. Onder het motto: Kom uit je hok! De herfst, dat is ook back to school, terug op kantoor, terug in het gareel. Laat de hokjes, regels en verwachtingen nog even achter je en stay out of the box: laat een frisse wind door je hoofd waaien en kom genieten van een paar fijne optredens en van goed gezelschap.

– Michele Witkamp zingt! – Daan Bartels draagt voor uit eigen werk – Lotte Velvet leest gedichten voor – Imke praat met Nanda van Praag over Yin-therapie en met Wietske Loebis over Tekst zoekt Muziek – Liekje Welten zingt met het aanwezige publiek Little Boxes

Midzomer avond
Vrijdag 21 juni 2019, 17.00-20.00 uur

fiedsofgold-vangogh

Zomer Oplaad-diner Chantant – Fields of Gold

Met de zomer in zicht willen we je van harte uitnodigen op midzomer avond, 21 juni, voor onze laatste Oplaadborrel van het seizoen. Of liever: ditmaal een speciaal Oplaad-diner Chantant met huisgemaakte hapjes en opgeluisterd door Liekje en Nanda met een nieuw chansonprogramma ‘Fields of Gold’.  Aangevuld met inspirerende gasten.

    Vrijdag 21 december 2018, 17-19 uur

Kerstborrel

Kerstborrel – Hoop doet leven!

De Kerst Oplaadborrel: tot nu toe steevast de gezelligste aflevering van het jaar, waarmee we de Kerstdagen met jullie inluiden. We houden de Kerstgedachte graag met elkaar in stand houden door het te vieren als feest vol hoop dat draait om het verwelkomen van nieuw leven en van nieuwe inspiratie. Samen zingen hoort daar vanzelfsprekend bij!
En daarbij hoort ook een gevarieerd programma. Waarin Annemarie Hilbrands eigen werk laat horen, waarin Marjolijn van Kooten optreedt samen met Liek, en verder een Kerst-column, aandacht voor mooie projecten en initiatieven zoals kindercoaching praktijk BInk en de retreats van Kathalijn Ritsema, favoriete gedichten van Martha Jong, en wat zich verder nog aandient in de rubriek III (Ideeën, Initiatieven en Inspiratie).

Kom ook, en neem je vrienden en bekenden mee naar deze laagdrempelige ontmoetingsplek!

    Vrijdag 12 oktober 2018, 17-19 uur
Oplaadborrel

Herfst – Oogsttijd!

De opening van een nieuw seizoen, met verschillende optredens en bijdragen. We laten ons dit keer inspireren door Hendrikje van Leest: Moeder, natuurkundige, coach en vrouw (m/v?) die theater maakt van de (on)mogelijkheid om bevredigend tussen die rollen te laveren: Wie ben ik? Door Jochanan Westra die een paar van zijn persoonlijkste liedjes met ons deelt. En ondernemer en econoom Tim Stok komt bij De Kunst van Wel vertellen over zijn prikkelende nieuwe initiatief Ik Niet: Iets NIET doen is zo gek nog NIET.

En we gaan samen zingen! Omdat zingen ons zo direct bij onszelf brengt, en bij elkaar ….

Kom ook, en aarzel niet om vrienden en bekenden mee te nemen naar deze laagdrempelige ontmoetingsplek!

Start typing and press Enter to search