De Oplaadborrel: Een Oplaadpunt

Eens per kwartaal organiseert De Kunst van Wel een Oplaadborrel waarop mensen uit ons netwerk en daarbuiten elkaar kunnen ontmoeten en weerzien. We bieden een ( open) podium aan artiesten die een nieuwe act, liedje of gedicht willen brengen voor publiek of andere mensen die iets kwijt willen over hun idee, initiatief of inspiratiebron.

Het Oplaadpunt is een plek en een ruimte
waar je vrij bent om te voelen en te delen wat er voor jou toe doet en om je eenvoudigweg te laten raken door wat anderen te geven hebben.

Het Oplaadpunt is een uitnodiging om de tijd te nemen
om te luisteren, plezier te hebben en je op te laden.

Het Oplaadpunt is een laagdrempelige ontmoetingsplek
waar je vrienden en bekenden welkom zijn!

Zondag 27 juni, 14.30 – 17.30 uur
* Inloop en aanwaaien vanaf 14.15u

planeet-aarde

Jaaa-we-gaan-weer-los     LIVE-Zomer-oplaadpunt

Normal Sucks! Uitzoomen. En doorstarten!

WE WILLEN NIET TERUG NAAR ‘NORMAAL’, MAAR WEL WEER LIVE SAMEN OPLADEN.

HET OPLAADPUNT  is live terug in Theater Jungle in Amsterdam. Hoog tijd dat we samen uitzoomen en beschouwen welk veranderingen we hebben doorgemaakt en nog steeds doormaken. Met inspirerende verhalen van o.a. Pleun van Vliet ( storyteller), een interview met podcastmaker Johanna Kroon en cabaretier Marjolein Fokkema neemt ons mee in haar gekantelde kijk op de werkelijkheid. En nog veel meer!

MELD JE NU AAN en neem je vrienden en je familie mee!
Tickets  €15,- inclusief een hapje en een drankje, voor een inspirerende middag waar je opgeladen de zomer mee kunt in kunt stappen.

Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij.

Zondag 18 april, 16.00 – 17.30 uur
* Inloop en aanwaaien vanaf 16.15u

uitkomendei

Samen Zoom Lente-oplaadpunt
It’s a new day, mensen! De hoogste tijd voor mensen, mensen, mensen

DE GEZELLIGSTE, MEEST INSPIRERENDE EN MEEST HOOPVOLLE ZOOMBORREL van AMSTERDAM!

HET ZOOM OPLAADPUNT, dat is (toch een beetje samen) genieten van verrassende optredens, mooie liedjes, inspirerende columns, live trekking van de ‘dagnummeriekhoroscoop’ door Caroline Post , en met medewerking van onder meer Kann & Van Kreveld  en de winnaar van het AKF: Lotte Velvet  – onder het genot van een lekker drankje en hapje (dit keer door jouzelf te verzorgen), nieuw perspectief vinden en leuke mensen ontmoeten.

MELD JE NU AAN en vraag je vrienden en je familie mee!
(*) je ontvangt dan tijdig een Zoom deelname link en alle informatie over het programma

Zondag 20 december 2020, 16.00 – 18.00 uur

Kerst Oplaad-  en Aanknooppunt- Een nieuw jaar, Het grote verlangen

– OPLAADPUNT AFGELAST WEGENS LOCKDOWN –

Op vrijdag 20 december,  vlak voor kerst, gaan we samen het nieuwe jaar  tegemoet. Kerst, het is een tijd van bezinning, van inkeer maar ook van feestelijkheden en warme saamhorigheid.  We vieren het Coronaproof In Jungle ( 2e van Swindenstraat 26 , Amsterdam) en natuurlijk zingen of neurien we samen kerstliedjes, maar hebben we ook prachtige optredens van o.a. Kann en Van Kreveld,  Marjolein Fokkema, een Astrologisch nummeriekje van Caroline Post en liedjes door The Cream Coloured Ponies.

Geen borrel….. Wel opladen

Zondag 6 september 2020 16.00 tot 19.00 uur

5a4266ad-e090-4a83-9378-e45b242ff79b

Seizoensopening: Oplaadpunt en aanknoopborrel 

* FEEST VAN DE MENSELIJKE MAAT ***

UITVERKOCHT!

Van de onvolprezen Oplaadborrel, die zich door de jaren heen, mede dankzij jullie aanwezigheid, tot een eiland van gezelligheid, waarachtig contact en inspiratie heeft ontwikkeld, bewegen we stapje voor stapje richting het OPLAADPUNTonze gedroomde, duurzame plek waar we trouw kunnen zijn aan onze waarden en onze talenten, waar we ons verbinden met elkaar en met onze zorg voor de wereld die we al doende met elkaar willen creëren. Muziek, theater en creativiteit zullen daarin altijd een belangrijk uitdrukkingsmiddel zijn.

 ZONDAG 6 SEPTEMBER VAN 16.00 TOT 19.00 UUR

Dan nemen we een voorschot op deze wereld en nodigen we jullie van harte uit die met ons in te luiden, in Jungle – een duurzaamheidscentrum in Amsterdam Oost met een fijne grote zaal waar het goed borrelen is en we de 1,5 meter kunnen respecteren. De Oplaadborrel wordt dan Het Oplaadpunt (A Work in Progress): een ontmoetingsplek voor al onze relaties en alle gelijkgestemden om in gesprek te raken, om elkaar te steunen en de wereld die we voor ons zien te vieren en een stukje dichterbij te brengen.

Kom genieten van inspirerende optredens en van mooie liedjes, leer over interessante initiatieven waarvoor we een podium bieden – of kom er zelf over vertellen! – en leer elkaar kennen. Volg onze nieuwsbrief voor het programma.

Graag willen we met z’n allen klein theater en duurzaamheidscentrum Jungle, Amsterdam helpen te blijven bestaan. Dat kan alleen als we daar ook een financiële ondersteuning in bieden, vandaar dat we de prijs aanpassen en de drankjes voor eigen rekening zijn. Wij zorgen voor het programma en uiteraard ook voor een bijpassend hapje eten.

De prijs is €15,-

Vrijdag 4 oktober 2019, 17.00-20.00 uur

Herfst Oplaadborrel – Uit je hok!

Op vrijdag 4 oktober (tevens Wereld Dieren Dag) trappen wij graag met jullie de herfst af, en het nieuwe seizoen. Onder het motto: Kom uit je hok! De herfst, dat is ook back to school, terug op kantoor, terug in het gareel. Laat de hokjes, regels en verwachtingen nog even achter je en stay out of the box: laat een frisse wind door je hoofd waaien en kom genieten van een paar fijne optredens en van goed gezelschap.

– Michele Witkamp zingt! – Daan Bartels draagt voor uit eigen werk – Lotte Velvet leest gedichten voor – Imke praat met Nanda van Praag over Yin-therapie en met Wietske Loebis over Tekst zoekt Muziek – Liekje Welten zingt met het aanwezige publiek Little Boxes

Midzomer avond
Vrijdag 21 juni 2019, 17.00-20.00 uur

fiedsofgold-vangogh

Zomer Oplaad-diner Chantant – Fields of Gold

Met de zomer in zicht willen we je van harte uitnodigen op midzomer avond, 21 juni, voor onze laatste Oplaadborrel van het seizoen. Of liever: ditmaal een speciaal Oplaad-diner Chantant met huisgemaakte hapjes en opgeluisterd door Liekje en Nanda met een nieuw chansonprogramma ‘Fields of Gold’.  Aangevuld met inspirerende gasten.

    Vrijdag 21 december 2018, 17-19 uur

Kerstborrel

Kerstborrel – Hoop doet leven!

De Kerst Oplaadborrel: tot nu toe steevast de gezelligste aflevering van het jaar, waarmee we de Kerstdagen met jullie inluiden. We houden de Kerstgedachte graag met elkaar in stand houden door het te vieren als feest vol hoop dat draait om het verwelkomen van nieuw leven en van nieuwe inspiratie. Samen zingen hoort daar vanzelfsprekend bij!
En daarbij hoort ook een gevarieerd programma. Waarin Annemarie Hilbrands eigen werk laat horen, waarin Marjolijn van Kooten optreedt samen met Liek, en verder een Kerst-column, aandacht voor mooie projecten en initiatieven zoals kindercoaching praktijk BInk en de retreats van Kathalijn Ritsema, favoriete gedichten van Martha Jong, en wat zich verder nog aandient in de rubriek III (Ideeën, Initiatieven en Inspiratie).

Kom ook, en neem je vrienden en bekenden mee naar deze laagdrempelige ontmoetingsplek!

    Vrijdag 12 oktober 2018, 17-19 uur
Oplaadborrel

Herfst – Oogsttijd!

De opening van een nieuw seizoen, met verschillende optredens en bijdragen. We laten ons dit keer inspireren door Hendrikje van Leest: Moeder, natuurkundige, coach en vrouw (m/v?) die theater maakt van de (on)mogelijkheid om bevredigend tussen die rollen te laveren: Wie ben ik? Door Jochanan Westra die een paar van zijn persoonlijkste liedjes met ons deelt. En ondernemer en econoom Tim Stok komt bij De Kunst van Wel vertellen over zijn prikkelende nieuwe initiatief Ik Niet: Iets NIET doen is zo gek nog NIET.

En we gaan samen zingen! Omdat zingen ons zo direct bij onszelf brengt, en bij elkaar ….

Kom ook, en aarzel niet om vrienden en bekenden mee te nemen naar deze laagdrempelige ontmoetingsplek!

Start typing and press Enter to search