De Oplaadborrel – Elkaar ontmoeten rond mooie optredens en inspirerende initiatieven

Herfst (vrij 12 oktober) – Winter (vrij 21 december) – Lente (vrij 29 maart) – Zomer (vrij 21 juni). Studio B, Grote Wittenburgerstraat 9B, Amsterdam

Eens per kwartaal organiseert De Kunst van Wel een Oplaadborrel waarop mensen uit ons netwerk en daarbuiten elkaar kunnen ontmoeten en weerzien. Er wordt een ( open) podium geboden aan artiesten die een nieuwe act, liedje of gedicht willen brengen voor publiek of andere mensen die iets kwijt willen over hun idee, initiatief of inspiratiebron.

De Oplaadborrel is een plek en een ruimte waar je vrij bent om te voelen en te delen wat er voor jou toe doet, om je te laten zien en horen op ons podium, en vooral ook om je eenvoudigweg te laten raken door wat anderen te geven hebben. Om geïnspireerd te worden en, misschien wel ongemerkt, anderen te inspireren.

De Oplaadborrel is een uitnodiging om de tijd te nemen om te luisteren, plezier te hebben en je op te laden. Om simpelweg zichtbaar, hoorbaar en voelbaar aanwezig te kunnen zijn en elkaar daarin te ontmoeten. Wat ons betreft hard nodig in een tijd waarin de doelen, verwachtingen en prestaties ons om de oren vliegen.

Kom ook, en aarzel niet om vrienden en bekenden mee te nemen naar deze laagdrempelige ontmoetingsplek!

Vrijdag 21 december, 17-19 uur

Kerstborrel – Hoop doet leven! 


De Kerst Oplaadborrel: tot nu toe steevast de gezelligste aflevering van het jaar, waarmee we de Kerstdagen met jullie inluiden.
We houden de Kerstgedachte graag met elkaar in stand houden door het te vieren als feest vol hoop dat draait om het verwelkomen van nieuw leven en van nieuwe inspiratie. Samen zingen hoort daar vanzelfsprekend bij!

En daarbij hoort ook een gevarieerd programma. Waarin Annemarie Hilbrands eigen werk laat horen, waarin Marjolijn van Kooten optreedt samen met Liek, en . 

Verder een Kerst-column, aandacht voor mooie projecten en initiatieven zoals kindercoaching praktijk BInk en de retreats van Kathalijn Ritsema, favoriete gedichten van Martha Jong, en wat zich verder nog aandient in de rubriek III (Ideeën, Initiatieven en Inspiratie). 

Kom ook, en neem je vrienden en bekenden mee naar deze laagdrempelige ontmoetingsplek!

Vrijdag 12 oktober, 17 – 19 uur

Herfst – Oogsttijd!

De opening van een nieuw seizoen, met verschillende optredens en bijdragen. We laten ons dit keer inspireren door Hendrikje van Leest: Moeder, natuurkundige, coach en vrouw (m/v?) die theater maakt van de (on)mogelijkheid om bevredigend tussen die rollen te laveren: Wie ben ik? Door Jochanan Westra die een paar van zijn persoonlijkste liedjes met ons deelt. En ondernemer en econoom Tim Stok komt bij De Kunst van Wel vertellen over zijn prikkelende nieuwe initiatief Ik Niet: Iets NIET doen is zo gek nog NIET.

En we gaan samen zingen! Omdat zingen ons zo direct bij onszelf brengt, en bij elkaar ….

Kom ook, en aarzel niet om vrienden en bekenden mee te nemen naar deze laagdrempelige ontmoetingsplek!