Het Lijflied

Het Lijflied

Welke liedjes raken jou in je hart? Wat vertellen ze je?

Zingeving en Leiderschap ontwikkelen door zicht te krijgen op je drijfveren en met hoofd, hart en handen expressie te geven aan wat jij te bieden hebt.

Nu inschrijven voor de volgende serie!

Lijflied intensive zomer weekend
corona-proof – versterk je intuitie, vind je noodzaak. 

28, 29 en 30 augustus 2020
In onze studio, waarin we met max. 4 deelnemers op de juiste afstand van elkaar kunnen werken, bieden we een unieke gelegenheid om te voelen welke kant jij op wilt in deze tijd vol verandering. Gun jezelf dit intensieve weekend en vind nieuwe richting. Schrijf je nu in!

Het Lijflied is een kort en krachtig coachingstraject dat inzicht geeft in wat jij werkelijk te geven hebt en hoe je dat overbrengt. Het ondersteunt je als je voor belangrijke keuzes staat, als je je wilt herbezinnen op je werk of als je nieuwe stappen wilt zetten in je leven. Je wilt je zekerder voelen en meer vanuit je drijfveren werken. Het Lijflied vergroot je zelfvertrouwen, relativering en plezier. Kortom, dit traject versterkt je leiderschap en helpt je om meer de regie te nemen in je leven.

Door een lied te zingen dat jou raakt onderzoek je waar jij voor staat, wat je te bieden hebt en hoe je je persoonlijke missie onder woorden brengt. Zo hervind je jezelf, vernieuw je je perspectief en kom je tot relevante keuzes. In dit hele proces word je intensief gecoacht. Omdat de deelnemers niet alleen nieuwe inzichten opdoen maar die ook doorvoelen heeft dit traject een sterke transformatieve werking.

Voor het Lijflied is geen zang ervaring nodig. We maken gebruik van het zangvermogen waar ieder mens van nature over beschikt. Zingen is spannend, maar ook een enorme bron van plezier.

Het Lijflied coachingstraject

In het Het Lijflied maak je je een zelfgekozen liedje eigen. Je leert wat het jou te zeggen heeft en hoe je de betekenis ervan overbrengt. Je formuleert een motto dat uitdrukt wat jouw persoonlijke missie is, wat jij de wereld te geven hebt.
Je kunt het Lijflied meermaals doorlopen. Je bouwt dan voort op de oogst van het eerste traject: Je verdiept je zeggingskracht in je lied en in je leven. Je scherpt je missie aan, gaat er voor staan en trekt het door naar keuzes in je leven en werk.

Het Lijflied is een traject van 4 dagdelen (plus 1 terugkom moment), verdeeld over meerdere weken. Tijdens het traject word je intensief individueel gecoached en zul je ook de kracht van het groepsproces ervaren. Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers.

Van tijd tot organiseren we De Verdieping, een Lijflied traject dat alleen openstaat voor meer ervaren deelnemers, en de Lijflied Intensive, waarin het hele proces in 2,5 aaneensluitende dagen doorlopen wordt.

Deelnemers over het Lijflied

 • “Het Lijflied is een mooie manier om te ervaren wat je drijfveren zijn, waar je energie van krijgt. Een mooie combinatie van zingen, voelen, ervaren, loslaten en … uiteindelijk misschien vastpakken.”

  Louise Projectmanager stadsontwikkeling
 • “In het lijflied ontdek je wat er zo uniek is aan jou. En dat je dat vooral moet blijven doen. Ik zou het lijflied aanraden aan mensen die het gevoel hebben dat ze door drukte, werk, gezin, relatie, zichzelf een beetje zijn kwijtgeraakt en behoefte hebben stil te staan bij wat zij in het leven te bieden hebben.”

  Catharina Zelfstandig communicatie-adviseur
 • “Wat ik in de lessen leerde gaat me enorm helpen in mijn werk. Het zingen had een gigantische impact. Ik denk omdat het niet alleen rationeel is, maar ook gevoel. En lijf. En adem. Alles eigenlijk. Ik heb veel grondiger geleerd dan ik ooit in een andere opleiding of cursus deed.”

  Katalijn Change Adviseur
 • “Ik ben heel blij dat ik heb aangedurfd om te zingen: het was een magische ervaring die me heel dicht bij mezelf bracht en mij opnieuw richting gaf. Ik weet weer waar mijn kracht als docent ligt en hoe ik mij verder wil ontwikkelen. Ik heb weer gevoeld waarom dit vak zo goed bij me past en ga met nieuwe energie en overtuiging verder! ”

  Anita Docent Nederlands
 • "Het Lijflied heeft mij uitgenodigd om te durven zingen! Voor een groep en met begeleiding van een pianiste, een hele speciale ervaring. Maar belangrijker nog, wat kun je jezelf beter leren kennen door het zingen van een lied! Het doen is al heel fijn, ook spannend; de coaching van Lieke en Imke is treffend en stimulerend."

  Alie Intern organisatie adviseur

Praktisch

Geplande data 2020:

Het Lijflied (reguliere serie):
– Vrij  7, 14 en 28 februari en 6 maart

Lijflied Onderhoud (vervolg):
–  10 april, 8 mei

Het Lijflied Intensive weekend:
– Vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus

Lokatie: Studio B,
Grote Wittenburgerstraat 9, Amsterdam.

Contact, persoonlijke intake en aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor een serie of voor een persoonlijke intake.

Kosten

Kosten voor deelname: zakelijk € 775,- ex. 21% BTW
particulier € 775 ,- incl. 21% BTW

In voorkomende gevallen kunnen deze door de werkgever worden vergoed in het kader van bv. leiderschapsontwikkeling, re-integratie trajecten of loopbaan heroriëntatie.
Geld mag geen belemmering zijn. Aan particulieren en ZZP-ers met een klein budget kunnen wij na overleg een passende korting bieden.

De begeleiders

Liekje Welten

Liekje Welten

‘Het Lijflied is ontstaan vanuit mijn jarenlange ervaring als zangeres en met het geven van zangpresentatie bij o.a. Theateropleiding Selma Susanna. In mijn lespraktijk merk ik dat mijn leerlingen niet alleen groeien in de vertolking van hun liedjes maar ook in hun persoonlijkheid en hun aanwezigheid. Zo ontstond het idee om mijn methode ook in te zetten om mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te ondersteunen. En dat blijkt heel vruchtbaar!’

Imke Musterd

Imke Musterd

‘Muziek brengt mensen op een heel directe manier in contact met zichzelf. Zingen is een enorm krachtig en inspirerend instrument om uit te vinden wat je wilt en wat bij jou past, ook juist in je werk. Doordat je niet alleen inzicht krijgt in wat je te geven hebt maar het ook doorvoelt en in je lichaam ervaart, kom je als vanzelf ook in beweging. Het heeft iets magisch om dat aan het werk te zien.’

Start typing and press Enter to search