Het Lijflied

Het Lijflied, nieuwe stijl

Zingeving en Levensrichting vinden en jezelf ontwikkelen door zicht te krijgen op je drijfveren, je noodzaak en met hoofd, hart en handen expressie te geven aan wat jij te bieden hebt.

Nu inschrijven voor de volgende serie!

Lijflied;  Nieuwe Stijl, Nieuwe Richting
corona-proof – met een online Square of Life Journey ter inleiding.

LET OP; DATA GEWIJZIGD i.v.m Lockdown

Programma
* Journey online: Beschikbaar vanaf 11 januari 2021
* 5 Live bijeenkomsten: In overleg bij voldoende deelnemers
In onze studio, waarin we met max. 5 deelnemers op de juiste afstand van elkaar kunnen werken, bieden we een unieke gelegenheid om te voelen welke kant jij op wilt in deze tijd vol verandering.

 • live sessie 1 | 9.30 tot 13.00
  –  Kennismaking- Bespreken Journey en de onderliggende leervraag
  –  Uitzoeken met de pianist wat de juiste toonsoort is die past bij het door jouw gekozen lied
 • live sessie 2 | 9.30 t0t 13.00 uur
  – Warming Up:  Fysiek en Mindfull
  – Coaching op de liedjes
 • live sessie 3 | 9.30 tot 13.00 uur | sessie 3
  – Warming Up: Fysiek en Mindfull
  – Coaching op de liedjes
 • live sessue 4  | 9.30 tot 14.00 uur
  – Korte Warming Up
  – Zangsessie
  – Oogst gesprek met het formuleren van een motto
  – Eindpresentatie voor elkaar
 • lives of online sessie 5| 10.00 tot 13.00 | Terugkomsessie
  – Korte warming up
  – Gesprek en intervisie over motto, leervraag en integratie daarvan in leven en werk.

Gun jezelf ‘jezelf’ en vind nieuwe richting. Schrijf je nu in!

Coachingtraject

Het Lijflied is een krachtig coachingstraject dat inzicht geeft in wat jij werkelijk te geven hebt en hoe je dat overbrengt. Het ondersteunt je als je voor belangrijke keuzes staat, als je je wilt herbezinnen op je werk of als je nieuwe stappen wilt zetten in je leven. Je wilt je zekerder voelen en meer vanuit je drijfveren werken. Het Lijflied vergroot je zelfvertrouwen, relativering en plezier. Kortom, dit traject versterkt je jezelf te zijn en helpt je om meer de regie te nemen in je leven.

Het begint met een Journey waarin je langs verschillende gebieden je leven tot dusver overziet en van daaruit een vraag formuleert die jou op dit moment in je leven bezig houdt.

Daarna kies je een lied.

Door een lied te zingen dat jou raakt onderzoek je waar jij voor staat, wat je te bieden hebt en hoe je je persoonlijke missie onder woorden brengt. Zo hervind je jezelf, vernieuw je je perspectief en kom je tot relevante keuzes. In dit hele proces word je intensief gecoacht. Omdat je niet alleen nieuwe inzichten opdoet maar die ook doorvoelt heeft dit traject een sterke transformerende werking.

Voor het Lijflied is geen zang ervaring nodig. We maken gebruik van het zangvermogen waar ieder mens van nature over beschikt. Zingen is spannend, maar ook een enorme bron van plezier.

In het Het Lijflied maak je je een zelfgekozen liedje eigen. Je leert wat het jou te zeggen heeft en hoe je de betekenis ervan overbrengt. Je formuleert een motto dat uitdrukt wat jouw persoonlijke missie is, wat jij de wereld te geven hebt.

Het Lijflied is een traject met een Online Inleidende Journey en live coaching van 4 dagdelen (plus 1 terugkom sessie), verdeeld over meerdere weken. Tijdens het traject word je intensief individueel gecoached en zul je ook de kracht van het groepsproces ervaren. Er is ruimte voor maximaal 5 deelnemers.

Van tijd tot tijd organiseren we De Verdieping, een Lijflied traject dat alleen openstaat voor meer ervaren deelnemers, en de Lijflied Intensive, waarin het hele proces in 2,5 aaneensluitende dagen doorlopen wordt.

Deelnemers over het Lijflied

 • “Het Lijflied is een mooie manier om te ervaren wat je drijfveren zijn, waar je energie van krijgt. Een mooie combinatie van zingen, voelen, ervaren, loslaten en … uiteindelijk misschien vastpakken.”

  Louise Projectmanager stadsontwikkeling
 • “In het lijflied ontdek je wat er zo uniek is aan jou. En dat je dat vooral moet blijven doen. Ik zou het lijflied aanraden aan mensen die het gevoel hebben dat ze door drukte, werk, gezin, relatie, zichzelf een beetje zijn kwijtgeraakt en behoefte hebben stil te staan bij wat zij in het leven te bieden hebben.”

  Catharina Zelfstandig communicatie-adviseur
 • “Wat ik in de lessen leerde gaat me enorm helpen in mijn werk. Het zingen had een gigantische impact. Ik denk omdat het niet alleen rationeel is, maar ook gevoel. En lijf. En adem. Alles eigenlijk. Ik heb veel grondiger geleerd dan ik ooit in een andere opleiding of cursus deed.”

  Katalijn Change Adviseur
 • “Ik ben heel blij dat ik heb aangedurfd om te zingen: het was een magische ervaring die me heel dicht bij mezelf bracht en mij opnieuw richting gaf. Ik weet weer waar mijn kracht als docent ligt en hoe ik mij verder wil ontwikkelen. Ik heb weer gevoeld waarom dit vak zo goed bij me past en ga met nieuwe energie en overtuiging verder! ”

  Anita Docent Nederlands
 • "Het Lijflied heeft mij uitgenodigd om te durven zingen! Voor een groep en met begeleiding van een pianiste, een hele speciale ervaring. Maar belangrijker nog, wat kun je jezelf beter leren kennen door het zingen van een lied! Het doen is al heel fijn, ook spannend; de coaching van Lieke en Imke is treffend en stimulerend."

  Alie Intern organisatie adviseur

Praktisch

Geplande data 2021:

Het Lijflied (Nieuwe Stijl ):
– journey beschikbaar vanaf januari 2021. Live-sessies bij voldoende deelnemers in overleg.

Het Lijflied Intensive weekend:
– Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april 

Lokatie: Studio B,
Grote Wittenburgerstraat 9, Amsterdam.

Contact of aanmelden 

Klik hier om je aan te melden voor een serie, meer informatie of voor een persoonlijke intake.

Kosten

Deelname inclusief online Journey:
zzp / zakelijk € 925,- ex. 21% BTW p.p.
(particulier € 975 ,- incl. 21% BTW)

Tot 15 november 2020:
10% vroegboekkorting

In voorkomende gevallen kunnen deze door de werkgever of overheid worden vergoed in het kader van bv. leiderschapsontwikkeling, re-integratie trajecten of loopbaan heroriëntatie.
Geld mag geen belemmering zijn. Aan particulieren en ZZP-ers met een klein budget kunnen wij na overleg een passende korting bieden.

De begeleiders

Liekje Welten

Liekje Welten

‘Het Lijflied is ontstaan vanuit mijn jarenlange ervaring als zangeres en met het geven van zangpresentatie bij o.a. Theateropleiding Selma Susanna, het conservatorium Rotterdam en privelessen. In mijn lespraktijk merkte ik dat mijn leerlingen niet alleen groeien in de vertolking van hun liedjes maar ook in hun persoonlijkheid en hun aanwezigheid. Zo ontstond het idee om mijn methode ook in te zetten om mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te ondersteunen en ze te helpen een nieuwe koers te vinden.’

Imke Musterd

Imke Musterd

‘Muziek, en zingen in het bijzonder, brengt mensen op een heel directe manier in contact met zichzelf: met hun gevoel, met wie zij echt zijn, met wat zij in dit leven te brengen hebben. Daarom is het zingen en overdragen van een lied dat je raakt zingen zo’n krachtig, inspirerend maar ook leuk instrument om uit te vinden wat je wilt en wat bij jou past. Doordat je dat doorvoelt en in je lichaam ervaart, kom je als vanzelf ook in beweging. Dat heeft iets magisch.’

Start typing and press Enter to search