De Kunst van Wel: Ook voor heidagen & Congressen

Workshops op maat voor heidagen en congressen

Op verzoek verzorgt De Kunst van Wel ook optredens en workshops op maat, waarmee wij het thema van uw congres tot leven brengen en toegankelijk maken voor de bezoekers, en/of de deelnemers aan uw hei- of teamdagen actief betrekken bij de geagendeerde thema’s.

Ook interesse om je congres of heidag kracht bij te zetten met een workshop op maat? Neem contact met ons op!

Potential Lifestyle

Vrijdag 13 december
17.00 tot 19.00 uur
Studio B, Grote Wittenburgerstraat 9

lezing-dees

Toegang gratis

AVONDVULLENDE THEATERLEZING (TRY OUT)

Door Desiree Kerkdijk
Theatermaker, lifestyle coach, tandarts

Gezondheid gaat steeds meer over leefstijl en het voorkomen van (chronische) ziektes. Alleen dat is best lastig in een wereld waar ongezonde producten voor het grijpen liggen en gezonde keuzes moeite lijken te kosten.

Desiree Kerkdijk neemt je mee in een persoonlijk en inspirerend verhaal hierover. Haar visie is dat wij onderdeel zijn van die wonderbaarlijke natuur, onderdeel van het magische universum waarin als vanzelf complexe levensvormen ontstonden op basis van basale entiteiten. Door te kijken naar de invloed van de mensheid op de aarde en het klimaat, besef je dat onze dagelijkse acties verregaande gevolgen kunnen hebben. In deze premiere van het platform Potential Lifestyle introduceert Desiree de 6 realms of life. Levens-sferen die het leven van alledag raken waarbinnen je bewust betere keuzes kunt leren maken.

Vereniging van Image Consultants

Jubileum Congres

Programma

kijk-mij

Workshop op maat: Zingen om Zichtbaar te Zijn

Het jubileumcongres van de Vereniging van Image Consultants staat in het teken staat van zichtbaarheid. Hoe komt een imago tot stand en kun je dat beïnvloeden? Dat gaat over jezelf, over jouw persoonlijke imago. Maar ook over bedrijfsmatige zichtbaarheid. Hoe wil je overkomen? Wat wil je laten zien? Misschien is het wel erg spannend om jezelf te laten zien.

De Kunst van Wel verzorgt op dit congres een workshop op maat, Zingen om Zichtbaar te Zijn. Bekijk hier het gehele programma van het VIP Jubileum Congres.

Start typing and press Enter to search