Ondernemers- en organisatie coaching

De Kunst van Wel begeleidt niet alleen individuen maar is ook de gesprekspartner voor ondernemers, teams en organisaties om zicht te krijgen op hun noodzaak ofwel hun WHY, en om zich vanuit die noodzaak te ontwikkelen. Dat betekent: verbinding maken met ieders eigen noodzaak/WHY, verbinding maken met elkaar, verbinding maken met de WHY van de organisatie. Dan ontstaat nieuwe energie, aantrekkingskracht en slagkracht die van binnenuit naar buiten uitstraalt. En kunnen we samen bouwen aan een gewenste toekomst.

De Kunst van Wel put hiervoor uit een rijke schat aan ervaring en kennis, die zij combineert om u, uw team en uw organisatie te helpen de aansluiting te maken naar een nieuwe tijd: waarin uw bijdrage aan een gezondere, gelijkere, duurzamere wereld zich vertaalt in voldoende winstgevendheid.

Naast coaching en programma’s op maat bieden wij in deze (post)coronatijd een teamdag aan om organisaties en hun leidinggevenden te helpen om een frisse nieuwe start te maken, en een benauwende crisistijd om te zetten in nieuwe energie, verbinding en vergezichten: teamdag De Noodzaak. Opladen. Uitzoomen. En doorstarten!

Start typing and press Enter to search