Levensrichting Coaching
(Biografisch)

- Wees kapitein op je eigen schip -

Hoe nu verder? Misschien sta je aan het begin van een nieuwe levensfase. Of heb je een ingrijpende periode achter de rug. Weet je niet hoe je verder wilt. Of misschien heb je simpelweg het gevoel dat er méér is. …

Waar gaat het voor jou echt over in het leven?

Ieder mens is uniek. Biografische coaching geeft je zicht op jouw levenspad en op de koers die jij te varen hebt.  Een stevig houvast waar je op kunt bouwen is alleen diep in jezelf te vinden, zeker in deze roerige overgangstijd.

Jij bent de hoofdpersoon van je eigen levensverhaal. Hoe ziet jouw reis eruit en wat is daarbij je kompas? In dit traject laat je je leiden door de vraag die jou op dit moment bezig houdt. Je krijgt zicht en inzicht op wat echt van betekenis is voor jou, en hoe jij van betekenis wilt zijn. Kortom: op jouw unieke fundament.

Concreet begint het traject met een Online Life Journey waarin je je levensloop in kaart brengt. In een 5 tal gesprekken sta je uitgebreid stil bij je vraag en reflecteer je op hoe 4 universele levensdimensies (fysiek, sociaal, psychisch en spiritueel) in jouw leven vorm krijgen. In het afrondende gesprek verzamelen we daarvan de oogst en bepaal je je koers richting de toekomst.

Jouw Coach

Imke Musterd

Praktisch

  • Imke is geaccrediteerd Biografisch Coach
    (methode Square of Life)
  • Op donderdagmiddag en vrijdagen beschikken wij over een fijne ruimte  in Studio B (Grote Witteburgerstraat 9, Amsterdam) om te coachen. Natuurlijk kunnen we ook op een andere dag, plaats en tijd afspreken. Online via Zoom werken is ook mogelijk.
  • Kosten:
    €85,- per gesprek
    Online Journey plus nagesprek €275,-
  • Is coaching door De Kunst van Wel iets voor mij? Neem contact met mij op!

Start typing and press Enter to search