Liekje Welten

liekje Welten

Kleinkunstenaar,  zang/presentatie coach, zakelijk en creatief adviseur

Unzulänglichkeit des Menschlichen Strebens, is mijn levensmotto. Het is de titel van een lied van Bertold Brecht. Door met humor en relativering te kijken naar het leven en onze pogingen daar vorm aan te geven, kunnen we onszelf serieus nemen.

“Theater is één van de krachtigste middelen die communicatie en ervaring bundelt. Het raakt de kern en brengt mensen daardoor echt in beweging”.

Hoewel ik academisch geschoold ben als politicoloog en communicatiewetenschapper heb ik juist in het theater ervaren hoe communicatie eigenlijk werkt.

The world is a stage. Ook in ons leven en werk spelen we onze rollen. Het theater heeft me geleerd dat, om te overtuigen in een rol, je heel goed jezelf moet kennen en durven zijn.

Naast je tekst zijn je emoties, je lijf, je stem, je ervaringen je materiaal. Door die facetten van jezelf aan te spreken wordt je rol geloofwaardig. Het gaat erom dat je zoveel mogelijk kanten van jezelf leert kennen zodat je die kunt gebruiken. Door je daarmee te verbinden maak je een boodschap tot jouw boodschap en bereik je je publiek.
Deze manier van werken zie je terug mijn optredens en in mijn coaching.

ik houd ervan met  verschillende mensen en in verschillende werelden op verschillende niveaus  te werken, van theater tot politiek of zakenwereld  en van innerlijke drijfveren tot effectieve vormgeving. Vanuit mijn brede achtergrond weet ik mensen en werelden met elkaar te verbinden.

Liekje werkte jaren samen met regisseur en artistiek leider Selma Susanna in de organisatie van Theateropleiding Selma Susanna. Naast haar theaterwerkzaamheden was zij tot juni 2018 zakelijk manager van Femke Halsema. Momenteel werkt zij ook als projectleider bij Urban Myth. Op Linkedin vind je haar CV.

Start typing and press Enter to search