Uitzoomen. Opladen. En doorstarten.

Teamdag De Noodzaak

Verbinden met jezelf, verbinden met elkaar, gezamenlijke richting vinden

Gun uzelf en uw team een frisse start!

NU is het uitgelezen moment om jullie ‘huis’ opnieuw te voegen en de verbinding binnen je team te vernieuwen én te verdiepen. Want fysiek contact tussen mensen is voor een team als het cement tussen de stenen van een huis. Door de lockdown en het thuiswerken is het oude cement aan erosie onderhevig geweest. Dat betekent dat de stenen schuren, en dat het huis wankel wordt. Maar het betekent ook dat NU het moment is om jullie verbinding op een nieuwe leest te schoeien, om met nieuwe energie de toekomst in te stappen!

De Coronatijd heeft veel gevraagd van u en uw organisatie. Mensen voelen wat gebrek aan directe, fysieke uitwisseling met hen doet. Niet alleen de kwaliteit van het onderlinge contact heeft te lijden onder de afstand, maar ook het zelfvertrouwen, werkplezier en motivatie, drive en energie van medewerkers net als de wendbaarheid en het innovatievermogen van teams en organisaties als geheel. Het is een serieuze uitdaging om dit tij te keren, want mensen trekken zich terug in hun schulp en vinden het lastig daar weer uit te stappen. Daarbij kunnen ze een steuntje in de rug goed gebruiken.

Onze expertise

Nieuwe energie en richting vinden

De Kunst van Wel biedt met het dagprogramma De Noodzaak ruimte, handvatten en ondersteuning om met uw team uit te zoomen, op te laden en door te starten, met als doelen:

mycellium

PROGRAMMA

  1. Opladen! Verbinden met jezelf

We reserveren tijd om bij onszelf stil te staan, om ons ‘ik’ verstevigen en ons zelfvertrouwen te herwinnen. Zodat er ruimte komt voor beweging, nieuwe inzichten, plezier, creativiteit en verbinding met onszelf.

  1. Uitzoomen! Verbinden met elkaar

Vanuit een verstevigd ik-gevoel nemen we tijd om de verbinding te herstellen met onze teamgenoten, de basis voor alle onderlinge communicatie. Zicht krijgen op waar de ander staat. Onze emotionele competentie versterken. Energie hervinden door plezier te hebben met elkaar.

  1. Doorstarten! Gezamenlijke richting en purpose vinden

Daarna pas gaan teamgenoten met elkaar in gesprek over wat zij geleerd hebben tijdens de lockdown, en hoe zij naar de toekomst zijn gaan kijken. Wat wil je achter je laten? Wat heb je gemist? Wat heb je ontdekt? Welke verlangens leven er voor de (gezamenlijke) toekomst?

Oogsten: De dag mondt uit in een creatieve daad waarmee de teamgenoten samen iets maken dat staat voor een doel dat men met elkaar wil bereiken.

 

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op of plan een intake!

Plan een gratis en vrijblijvende intake om je vraag te verkennen. Of neem contact op voor meer informatie en/of vraag een offerte aan.