Workshop Zingen om Zichtbaar te Zijn
Zingen! Bron van persoonlijke en professionele groei

Zingen is niet alleen een bron van plezier maar ook een fijne en diepgaande manier om te groeien als persoon en als professional. In deze workshop ontdek je hoe zingen je in contact brengt met je gevoel en met wat belangrijk voor je is. Want zingen brengt je uit je hoofd en in je lijf. Je leert op een andere manier te luisteren naar jezelf én naar de ander, waardoor je communicatie zich verdiept.

In deze Proeverij Zingen om Zichtbaar te Zijn laten we je kennismaken met verschillende stappen die je kunt zetten in het proces om zichtbaar te worden in wie je bent en wat je wilt zeggen.

We gebruiken daarvoor praktische oefeningen uit o.a. kleinkunst en stembevrijding zoals contact maken met je gevoel en met je lichaam – je emoties verkennen, omarmen en ermee leren werken – onderzoeken wie je bent en wat je te zeggen hebt – contact houden met jezelf terwijl je contact maakt met de ander (cq je publiek). Zo ervaar je wat er zoal bij komt kijken om je op een authentieke manier te uiten en verbinding te maken.

Voor wie? Deze workshop is geschikt voor iedereen die zich als persoon of als professional verder wil ontwikkelen, met of zonder zang ervaring
Duur: 2,5 uur
Deelnemers: Max 8
Trainers: Liekje Welten en Imke Musterd
Locatie: Studio B, Grote Wittenburgerstraat 9b, Amsterdam 
Geplande data: Vrijdag 8 maart 2019
Kosten: 85,- (ex BTW)

Wij bieden deze cursus ook op aanvraag aan. Interesse? 

Neem contact met mij op!

1 + 7 =