Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Profiel

Liekje over Imke

Aan het begin van het seizoen 22/23 hadden we een aantal ‘heisessie’ gesprekken in Twente. Eén van de ideeën was om aan en voor elkaar op te schrijven waarom we graag met elkaar werken en wat we als elkaars kwaliteiten zagen. En na uitwisseling willen we deze ‘profielen’ graag met jullie delen 😉

De kunst van wel - imke en liekje

Waarom ik, Liekje, graag werk met Imke en waarom ik het meer mensen gun met haar te werken:

Imke is zeer te vertrouwen. Ze heeft een open blik naar anderen en de wereld. Ze vindt niets gek. Ze is onbevooroordeeld. Dat is niet onverschillig, integendeel, ze is meteen betrokken en zal hetgeen je zegt vrij snel bevragen en onderzoeken. Het zijn eerlijke, open vragen waardoor je uitgedaagd wordt anders naar jezelf en de wereld te kijken. Mij tikte het uit de groef van hoe ik het altijd heb gedaan of de groef waarin je soms verzeild bent geraakt uit overleving of gewoonte.

Imke zal altijd zoeken naar de gaten in het systeem. Daar waar de beweging, de verandering en bovenal de ontwikkeling en groei zit. Ze bevraagt wat vastzit om het, door middel van een ander perspectief te bieden, weer los te wrikken. Dat is soms ook confronterend eerlijk. Voor die eerlijkheid en die confrontatie is ze niet bang omdat ze geen eigen belang dient, maar jouw belang en een algemeen belang. Het belang van ontwikkeling en groei. Ze biedt daarmee ruimte om anders naar jezelf en je situatie te kijken. Dat moet je wel durven, dat moet je aankunnen. Je zal ook eerlijk naar jezelf moeten kunnen kijken. En je realiseren dat je misschien vastzit in een bepaald paradigma of denkbeeld.  Voordeel is dat Imke ook altijd eerlijk naar zichzelf durft te kijken en het goeie gesprek voert waarbij jij ook haar kunt bevragen.

Imke heeft geen verborgen agenda en zoekt altijd de open dialoog.

Imke is nieuwsgierig en onderzoekend en altijd op zoek naar de kern, naar wat er in de weg staat om vanuit de kern te handelen, te groeien. Zij zoekt naar je natuurlijke aard en de talenten die je van nature hebt. Samen zoekt ze met je naar wat de bedoeling is, wat jouw bedoeling in het leven is. Want vandaaruit kun je duurzaam leven en groeien zonder jezelf uit te hollen. De kern is ook de levensbron die onuitputtelijk is.  Imke houdt van de natuur, van het oorspronkelijke. De dieren, de planten; ze hebben een speciale plek in haar hart.

Imke is intelligent, creatief en een enorme doorzetter; soms op het drammerige af maar ze weet zichzelf daar gelukkig ook steeds meer in te corrigeren. Het is een gevolg van haar tomeloze levensenergie en enthousiasme die ze er door omstandigheden soms te veel onder heeft moeten houden.

Dus: Wil je groeien, jezelf duurzaam ontwikkelen? Wil je tot de kern komen? Wil je weer ‘vlot’ getrokken worden en wil je dat doen met iemand die je daar vanuit verschillende dimensies en perspectieven naartoe kan begeleiden? Met iemand die moed van je vraagt, die analytisch zeer goed is en genoeg van de wereld gezien en meegemaakt heeft om te begrijpen dat dat nogal een tocht kan zijn, maar die niet opgeeft en naast je staat en je uitdaagt jezelf mee te nemen en centraal te stellen: Dan moet je bij Imke zijn. Dan ben je in handen bij een van de meest liefdevolle, krachtige heelmeester en coach die ik ken.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op of plan een intake!

Plan een gratis en vrijblijvende intake om je vraag te verkennen. Of neem contact op voor meer informatie en/of vraag een offerte aan.