Zoek
Sluit dit zoekvak.

Coaching traject 'Reistijd'

Individueel coaching traject starten

Leer verbinding maken, je ruimte innemen en je koers bepalen

Individueel coachingsprogramma

Hoe vind je je eigen weg in je leven en je werk? Wat doet er voor jou toe, waar laat je je door leiden en wat biedt houvast in deze hoogstpersoonlijke zoektocht?

In deze tijd waarin zoveel keuzes te maken zijn is het nodig dat je in contact bent met je eigen noodzaak om je richting te vinden. Om niet te verdwalen of klem te raken is het belangrijk zicht te krijgen en te houden op wat jou beweegt om van daaruit je leven en werk vorm te kunnen geven.

Ons individuele coaching traject Reistijd; Verbinding maken, Ruimte nemen, Koersbepalen brengt je bij de kern en stelt je in staat om bewuste keuzes te maken voor een zinvoller  leven, bevredigend werk of creatief ondernemen.

Dit traject is krachtig omdat je leert keuzes te maken vanuit je innerlijke noodzaak (je why, je purpose). Je wordt op 3 lagen aangezet, op je lichaam, je gevoel en je denken (betekenisgeven). Met je lievelingslied als ingang leer je contact maken met je lijf, luisteren naar je gevoel en ontdek je wat voor jou wezenlijk van waarde is. Daarnaast onderzoek je met behulp van een Online Journey jouw persoonlijke biografie, geef je betekenis aan jouw levensloop en krijg je zicht op de keuzes die zich nu in je leven aandienen. Zo besteed je tijd en aandacht aan jezelf, en vind je de ruimte die je nodig hebt om een goede, betekenisvolle koers in te slaan.

Opbouw van je coachingstraject 'Reistijd'

Het coaching traject bestaat uit 3 modules

Module 1

Verbinding leren maken en ruimte innemen met je stem, je lijf en je gevoel.

Je leert hoe je stem en je lijf toegang geven tot je emoties, en hoe je gevoelswereld je brengt bij je noodzaak of purpose: dat van waaruit jij leeft en creëert.

Module 2

Verkennen van jouw levensloop en formuleren van je actuele levensvraag.

De intuitieve Online Life Journey geeft je inzicht en overzicht in jouw levensverloop, en de thema’s en ontwikkelingen die voor jou belangrijk zijn. 

Module 3

Integreren van je noodzaak (purpose) als kompas, koers uitzetten richting toekomst.

Aan de hand van de vraag die voor jezelf hebt geformuleerd, en van wat je lievelingslied jou te zeggen heeft verdiep je je inzicht in jezelf op de verschillende lagen en dimensies en hoe jouw noodzaak zich daarin toont. 

Toch liever een groepstraject?
Klik hier voor het Lijflied→

Wie begeleiden je?

De coaches

Je werkt in dit traject met 2 coaches die nauw samenwerken. Liekje Welten is gespecialiseerd in het theatervak, systemisch werk en ACT (mindfulness +) en ondersteunt je om het vermogen jezelf te zijn en jezelf te laten zien te ontwikkelen. Imke Musterd is stembevrijder en biografisch coach en put daarnaast uit de (politieke) filosofie en ondernemerscoaching om je keuzes en je koers in de wereld te helpen bepalen

Referenties

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op of plan een intake

Plan een gratis en vrijblijvende intake om je vraag te verkennen.
Of neem contact op voor meer informatie of een offerte te vragen.

Online Life Journey

Met de Online Life Journey kun je meteen aan de slag om op je eigen plek, in je eigen tijd en je eigen ritme jouw leven in kaart te brengen. De Journey geeft je zicht op de belangrijkste thema’s en ontwikkelingen die daarin een rol spelen.

De Online Journey biedt een mooie, intuïtieve en persoonlijke online omgeving waarin het goed toeven is om je leven in alle rust te onderzoeken en in een nieuw perspectief te plaatsen.

Je rond je Online Journey af met een gesprek met een van onze coaches. Daarin reflecteer je samen op jouw reis en formuleer je de vraag waarmee je verder reist – zelfstandig, of met ondersteuning in een van onze coaching trajecten.