Individuele coaching

Reistijd

Verbinding maken, ruimte nemen en koers bepalen

Individueel coaching traject

Hoe vind je je eigen weg in je leven en je werk? Wat doet er voor jou toe, waar laat je je door leiden en wat biedt houvast in deze hoogstpersoonlijke zoektocht?

In deze tijd waarin zoveel keuzes te maken zijn is het nodig dat je in contact bent met je eigen noodzaak om je richting te vinden. Om niet te verdwalen of klem te raken is het belangrijk zicht te krijgen en te houden op wat jou beweegt om van daaruit je leven en werk vorm te kunnen geven.

Ons individuele coaching traject Reistijd; Verbinding maken, Ruimte nemen, Koersbepalen brengt je bij de kern en stelt je in staat om bewuste keuzes te maken voor een zinvoller  leven, bevredigend werk of creatief ondernemen.

Dit traject is krachtig omdat je leert keuzes te maken vanuit je innerlijke noodzaak (je why, je purpose). Je wordt op 3 lagen aangezet, op je lichaam, je gevoel en je denken (betekenisgeven). Met je lievelingslied als ingang leer je contact maken met je lijf, luisteren naar je gevoel en ontdek je wat voor jou wezenlijk van waarde is. Daarnaast onderzoek je met behulp van een Online Journey jouw persoonlijke biografie, geef je betekenis aan jouw levensloop en krijg je zicht op de keuzes die zich nu in je leven aandienen. Zo besteed je tijd en aandacht aan jezelf, en vind je de ruimte die je nodig hebt om een goede, betekenisvolle koers in te slaan.

Hoe het coaching traject er uit ziet

Het coaching traject bestaat uit 3 blokken

Blok 1

Verbinding leren maken en ruimte innemen met je stem, je lijf en je gevoel.

Je leert hoe je stem en je lijf toegang geven tot je emoties, en hoe je gevoelswereld je brengt bij je noodzaak of purpose: dat van waaruit jij leeft en creëert.

Blok 2

Verkennen van jouw levensloop en formuleren van je actuele levensvraag.

De intuitieve Online Life Journey geeft je inzicht en overzicht in jouw levensverloop, en de thema’s en ontwikkelingen die voor jou belangrijk zijn. 

Blok 3

Integreren van je noodzaak (purpose) als kompas, koers uitzetten richting toekomst.

Aan de hand van de vraag die voor jezelf hebt geformuleerd, en van wat je lievelingslied jou te zeggen heeft verdiep je je inzicht in jezelf op de verschillende lagen en dimensies en hoe jouw noodzaak zich daarin toont. 

Toch liever een groepstraject?
Klik hier voor het Lijflied→

Samenwerkingspartners en

De coaches

Je werkt in dit traject met 2 coaches, gesprekspartners die nauw samenwerken en die gespecialiseerd zijn in het theatervak, systemisch werk en ACT (mindfulness +) om het vermogen jezelf te zijn en jezelf te laten zien te ontwikkelen; resp. puttend uit de (politieke) filosofie, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, biografische en ondernemerscoaching om je keuzes en je koers in de wereld te helpen bepalen.

Referenties

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op of plan een intake!

Plan een gratis en vrijblijvende intake om je vraag te verkennen. Of neem contact op voor meer informatie en/of vraag een offerte aan.