Groepscoaching, leertraject

Het Lijflied

Verbinding maken, ruimte nemen en koers bepalen

Intensief leertraject

In een kleine groep verken je aan de hand van jouw lievelingslied je gevoelswereld en dat wat jij werkelijk te geven hebt: de noodzaak (Why) van waaruit jij leeft en creëert. Je verbindt die met je eigen levensloop om daar nieuwe  betekenis en richting aan te geven.

Dit intensieve traject heeft een sterk transformerende werking: het brengt je bij de kern en stelt je in staat om bewuste keuzes te maken voor zinvoller leven, werk en/of ondernemen.

Het eerstvolgende traject start op vrijdagochtend 4 februari 2022

AfbVanDongenSnippet

Waarom?

Sommige liedjes doen iets met je. De woorden of de muziek treffen je regelrecht in je ziel, en brengen je heel dicht bij je kern. Dat levenslied heeft je veel te vertellen over wie je in werkelijkheid bent. 

Door je eigen levensloop met behulp van een Online journey en in gesprek met elkaar te bekijken, ontdek je de noodzaak waaruit jij leeft en creëert (je Why) en kun je bewuster richting geven aan je bestaan.

Voor wie?

Het Lijflied biedt een bedding voor mensen die nieuwe wegen willen bewandelen. (Zelfstandig) ondernemers, kunstenaars en professionals in ondernemingen en organisaties, en alle mensen die de behoefte voelen dringen om een positieve bijdrage te leveren in de wereld – in plaats van je te laten leiden door status, inkomen en aanzien of je te voegen naar benauwende regels die de menselijke maat in de weg staan. Want daar zit de wereld op te wachten!

Het Lijflied biedt een ‘hoekje uit de wind’ waar je het contact kunt herstellen met je innerlijke drijfveren, maar ook kunt leren je daarmee te verbinden en de kracht te vinden om die uit te dragen en je erdoor te laten leiden. Kortom, dit krachtige leertraject versterkt je om jezelf te zijn en helpt je om de regie te nemen in je leven.

Referenties

Het programma

Net als in al onze trajecten word je in Het Lijflied op 3 lagen aangezet en aangesproken: je lichaam en stem, je gevoel en je denken (betekenisgeven). We maken daarbij dankbaar gebruik van de kracht van kunst, om ons te prikkelen, uit onze comfortzone te halen, nieuwe sporen in onszelf te ontdekken, nieuwe wegen in de wereld om ons heen te ontwaren: nieuwe inspiratie aan te boren die ons in beweging zet.

Begeleiding

Referenties

Praktisch

Het eerstvolgende traject start op vrijdagochtend 4 februari 2022

De begeleiders

Liekje portret

Liekje

Imke ondernemerscoaching portret

Imke

Toch liever een individueel traject?
Bekijk Reistijd→

Heb je vragen?

Neem contact met ons op of plan een intake!

Plan gratis en vrijblijvend een intake om je vraag te verkennen.
Of neem contact op voor meer informatie of een offerte.