Zoek
Sluit dit zoekvak.

Groepscoaching, persoonlijk leertraject

Het Lijflied 
Life coaching programma

Leer verbinding maken, je ruimte innemen en je koers bepalen

Persoonlijke ontwikkeling door Het Lijflied programma

In een kleine groep verken je aan de hand van jouw lievelingslied (Lijflied)  je gevoelswereld en dat wat jij werkelijk te geven hebt: de noodzaak (Why) van waaruit jij leeft en creëert. Je verbindt die met je eigen levensloop om daar nieuwe  betekenis en richting aan te geven.

Dit intensieve traject heeft een sterk transformerende werking: het brengt je bij de kern en stelt je in staat om bewuste keuzes te maken voor zinvoller leven, werk en/of ondernemen.

We starten het groepstraject Lijflied bij voldoende aanmeldingen.
Interesse? Plan alvast een gratis persoonlijke intake.

De kunst van wel Lijflied zangeres

Nieuwe ronde Lijflied met groepsessies vanaf 16 februari 2024. LET OP Vooraf maak je in je eigen tijd en tempo een online journey en je plant 3 individuele sessies naast de groepssessies.

Waarom?

Sommige liedjes doen iets met je. De woorden of de muziek treffen je regelrecht in je ziel, en brengen je heel dicht bij je kern. Dat levenslied heeft je veel te vertellen over wie je in werkelijkheid bent. 

Door je eigen levensloop met behulp van een Online journey en in gesprek met elkaar te bekijken, ontdek je de noodzaak waaruit jij leeft en creëert (je Why) en kun je bewuster richting geven aan je bestaan.

Voor wie?

Het Lijflied biedt een bedding voor mensen die nieuwe wegen willen bewandelen. (Zelfstandig) ondernemers, kunstenaars en professionals in ondernemingen en organisaties, en alle mensen die de behoefte voelen dringen om een positieve bijdrage te leveren in de wereld – in plaats van je te laten leiden door status, inkomen en aanzien of je te voegen naar benauwende regels die de menselijke maat in de weg staan. Want daar zit de wereld op te wachten!

Het Lijflied biedt een ‘hoekje uit de wind’ waar je het contact kunt herstellen met je innerlijke drijfveren, maar ook kunt leren je daarmee te verbinden en de kracht te vinden om die uit te dragen en je erdoor te laten leiden. Kortom, dit krachtige leertraject versterkt je om jezelf te zijn en helpt je om de regie te nemen in je leven.

“In het lijflied ontdek je wat er zo uniek is aan jou. En dat je dat vooral moet blijven doen. Ik zou het Lijflied aanraden aan mensen die het gevoel hebben dat ze door drukte, werk, gezin, relatie, zichzelf een beetje zijn kwijtgeraakt en behoefte hebben stil te staan bij wat zij in het leven te bieden hebben.

Het programma

Net als in al onze trajecten word je in Het Lijflied op 3 lagen aangezet en aangesproken: je lichaam en stem, je gevoel en je denken (betekenisgeven). We maken daarbij dankbaar gebruik van de kracht van kunst, om ons te prikkelen, uit onze comfortzone te halen, nieuwe sporen in onszelf te ontdekken, nieuwe wegen in de wereld om ons heen te ontwaren: nieuwe inspiratie aan te boren die ons in beweging zet.

Begeleiding

Referenties

Praktisch

We starten het groepstraject Lijflied bij voldoende aanmeldingen. Interesse? Stuur een bericht naar info@dekunstvanwel.nl of meld je aan voor de wachtlijst.

De begeleiders

de kunst van wel Liekje portret

Liekje

de kunst van wel Imke ondernemerscoaching portret

Imke

Toch liever een individueel traject en direct beginnen?
Bekijk Reistijd→

Heb je vragen?

Neem contact met ons op of plan een intake!

Plan gratis en vrijblijvend een intake om je vraag te verkennen.
Of neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Online Life Journey

Met de Online Life Journey kun je meteen aan de slag om op je eigen plek, in je eigen tijd en je eigen ritme jouw leven in kaart te brengen. De Journey geeft je zicht op de belangrijkste thema’s en ontwikkelingen die daarin een rol spelen.

De Online Journey biedt een mooie, intuïtieve en persoonlijke online omgeving waarin het goed toeven is om je leven in alle rust te onderzoeken en in een nieuw perspectief te plaatsen.

Je rond je Online Journey af met een gesprek met een van onze coaches. Daarin reflecteer je samen op jouw reis en formuleer je de vraag waarmee je verder reist – zelfstandig, of met ondersteuning in een van onze coaching trajecten.