Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duurzaam Leiderschap

Ondernemerscoaching

Wat is je noodzaak? Wat heeft je zaak nodig?

Find your purpose, express your why, own your pitch


De Kunst van Wel begeleidt niet alleen individuen, maar is ook de gesprekspartner voor ondernemers, teams en organisaties om zicht te krijgen op hun noodzaak ofwel hun WHY, en om zich vanuit die noodzaak te ontwikkelen. Dat betekent: verbinding maken met ieders eigen noodzaak/WHY, verbinding maken met elkaar, verbinding maken met de WHY van de organisatie. Dan ontstaat nieuwe energie, aantrekkingskracht en slagkracht die van binnenuit naar buiten uitstraalt. En kunnen we samen bouwen aan een gewenste toekomst.

De Kunst van Wel put hiervoor uit een rijke schat aan ervaring en kennis, die zij combineert om u, uw team en uw organisatie te helpen de aansluiting te maken naar een nieuwe tijd: waarin uw bijdrage aan een gezondere, gelijkere, duurzamere wereld zich vertaalt in voldoende winstgevendheid.

Ben je een ervaren ondernemer? of wil je ondernemer worden?

En kriebelt het bij jou in deze overgangstijd? Je voelt aan je water dat er andere tijden aankomen, en dat die wat anders van je vragen als ondernemer. Dat voelt spannend. Dat voelt als een uitdaging. En misschien voelt het ook als een enorme kans. En weet je wat? Dat is ook zo!

NU is de tijd om aan te haken. Jij wilt toch ook bij de voorlopers horen?

Wij helpen je hiermee graag verder. Want eerlijk? NU wordt de basis gelegd voor de economie van de komende decennia. En die zal niet draaien om maximale winst en je breed maken als ondernemer. Eer en succes zijn straks weggelegd voor ondernemers die een bijdrage weten te leveren aan waar echt behoefte of zelfs nood is in de wereld.

Hoe dan?

De sleutel voor succes komt te liggen in jouw eigenheid: in de bijdrage die alleen jij kunt leveren. Geïnspireerd, gevoed en gedragen door de kracht van jouw persoonlijke noodzaak – je Purpose (je Why): dat wat jij te geven hebt in deze wereld, dat wat jou te doen staat. It’s a new day, and life without purpose is no life at all! (vrij naar Anouk)

Wij laten je ontdekken en verhelderen wat jouw noodzaak is. We moedigen je aan om je daardoor te laten leiden, naar een krachtige en samenhangende koers voor jouw onderneming. Welke koers past bij jou en bij jullie?

 

Wie wij zijn?

Begeleiders en coaches

de kunst van wel Liekje portret

Liekje Welten

Kleinkunstenaar, coach, zakelijk en creatief adviseur

Liekje weet je als geen ander in contact te brengen met je gevoel en met je noodzaak. Zij combineert in haar coaching theatervaardigheden en overdrachtskunst met een groot empathisch vermogen en een bak aan ervaring. Haar motto: ‘Maak zichtbaar, hoorbaar, voelbaar wie je bent en wat je te zeggen hebt’. Liekje is naast zangeres en kleinkunstenaar ook een geaccrediteerd ACT Trainer (SeeTrue) en systemisch coach (IVSW).

de kunst van wel Imke ondernemerscoaching portret

Imke Musterd

Praktisch filosoof, levensrichting coach, organisatie- en ondernemerscoach

Imke inspireert mensen om vanuit hun noodzaak te ondernemen en richting te geven aan hun leven. Zij is een onvermoeibare (onder)zoeker en een creatieve denker die tot de kern doordringt. Haar motto: ‘Life without purpose is no life at all’. (vrij naar Anouk) ** Imke is erkend ICR Ondernemerscoach en geaccrediteerd biografisch coach.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op of plan een intake!

Plan een gratis en vrijblijvende intake om je vraag te verkennen. Of neem contact op voor meer informatie en/of vraag een offerte aan.