Zoek
Sluit dit zoekvak.
de kunst van wel Zingen

Tijd voor jouw lied

Tijd voor jou!

Zingen Helpt!

3 ochtenden op 10, 11 en 12 juni a.s.!

Hoe fijn om begeleid te worden bij het eigen maken van een lied waarbij ook aandacht is voor jouw thema’s en persoonlijke ontwikkeling.
Voor mensen die graag zingen, graag bezield willen zingen en die ernaar verlangen om eens een lied bij de kop te nemen en eigen te maken (om daarmee ook weer een stuk van zichzelf te onderzoeken;-).

Tijd voor jouw Lied

3 x 3 uur, waarbij we het 1e uur besteden aan gezamenlijke fysieke (theater) en mindfulness oefeningen en daarna aan individuele aandacht voor jou en jouw lied.
Je wordt begeleid door pianist Nanda van Praag en Liekje coacht en geef de les.

Praktisch

  • Voor wie? Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag zingt en en wil werken aan een lied en/of aan zichzelf.
  • Duur: 3 x 3 uur van 9.30 tot 12.30 uur
  • Deelnemers: Minimaal 3 en maximaal 5
  • Coach Liekje Welten en pianist Nanda van Praag
  • Prijs: € 275,- ex 21 % BTW, inclusief koffie, thee en versnaperingen.

“Onlangs meegedaan aan Tijd voor jouw lied, wat een kadootje aan mezelf!
Een lied eigen maken gaat zoveel verder dan ‘lekker zingen’. Het gaat voor mij, hoe gek het ook klinkt om het lied de ruimte te geven,  bijna een soort van bezit van je te nemen en alle hoekjes en gaatjes van de tekst en de melodie te ontdekken en te zoeken naar wat het lied nodig heeft om tot leven te komen. Wat raakt jou in de tekst? Waar gaat het voor jou over? Wat wil jij zeggen met dit lied? En wat geeft een lied dan ook veel terug als die synergy ontstaat!
Liek vindt daarin de juiste balans tussen ruimte of een zet in de goede richting geven. Recht door zee, windt er geen doekjes om, maar altijd met een warm en open hart en zo kom je dus ook nog eens ergens! De begeleiding van Nanda op de piano maakt het dan helemaal af. Ik heb het ervaren als een luxe om twee ervaren krachten naast je te hebben, terwijl jij in je lied mag duiken. Ook het proces volgen van de andere deelnemers is altijd weer bijzonder om mee te maken. “
Renie ( GZ – Psycholoog)

“Een ware wellness ervaring, vond ik het in dit bijzondere jaar! De workshop “tijd voor jouw lied”. Drie ochtenden om van een lied , een lijflied te maken. Liefdevol en kundig gecoacht door Liekje op de prachtige pianobegeleiding van Nanda. Gelachen, gehuild en vooral heel veel gezongen.”
Cindy (Psycholoog en Coach)

“De workshop heeft veel voor mij in gang gezet waardoor ik weer kan voelen wat mijn ziel nodig heeft”
Judith ( Bezielingscoach en Communicatieadviseur)

Datum

jun 10 - 12 2022
Expired!

Tijd

09:30 - 12:30

Kosten

€ 275,00

More Info

Aanmelden

Locatie

Studio B
Grote Wittenburgerstraat 9B, Amsterdam
Categorie
Aanmelden