Zoek
Sluit dit zoekvak.
De kunst van wel summerschool lijf lied levenskunst

Summerschool Lijf, Lied & Levenskunst

staaHet laat zich moeilijk in tekst vatten! Je kan het alleen maar ervaren: de unieke kracht van de combinatie van yoga, zingen en levensgesprek. In het staartje van de zomer, als opmaat voor het nieuwe seizoen organiseert De Kunst van Wel i.s.m. Yogananda de Summerschool Lijf, Lied en Levenskunst. Met de 5 elementen (aarde, water, lucht, vuur en ether) als leidraad en je lievelingslied als ingang verken je met elkaar jouw richting voor het nieuwe seizoen.

Being alive! 

Weet je nog? Zo’n zomerkamp, of reis of ervaring waarin alles samen kwam en je, temidden van geestverwanten, zicht kreeg op wie je bent. ‘Dit is wat ik wil!’ Wij hadden zelf dit soort ervaringen en zien de dynamiek ervan terug in onze recente cursussen. Een theater zomerweek, een liftwedstrijd naar Cadaquez, een zeilkamp: Het gevoel dat je leeft. Daarom, zoveel jaren verder, organiseren we onze eigen Summerschool: Je beste zomerkamp van vroeger, vertaald naar deze fase in je leven.

Dat wil zeggen: Een intense week, samen nieuwe dingen beleven, grenzen verleggen, lachen maar ook huilen, falen en jezelf overwinnen. Dingen doen en ervaren waarvan je niet wist dat je het kon, iets nieuws in jezelf aanboren. Een unieke ervaring, verbinding voelen met elkaar en bovenal totaal jezelf zijn. Met de ervaring van nu weten we wat de voorwaarden hiervoor zijn en hoe we die kunnen scheppen. Een helder programma, zomerse ontspanning én plezier hebben!

Vanuit deze inspiratie brengen we in de Summerschool Lijf, Lied & Levenskunst de elementen bij elkaar waar we goed in zijn. Je wordt aangezet op alle niveaus van je zijn: Je fysiek, je gevoelsleven, je mind en je ziel. Door met yoga je lijf te verkennen en de manier waarop dat verweven is met de verschillende kanten van je leven, met de verschillende chakra’s die daar bij horen. En door te zingen en je eigen lied te verkennen en met elkaar te delen.We staan met elkaar stil bij je leven en wat je daarin tegenkomt, en de ervaringen die je in het programma opdoet daaraan te relateren.

Met 3 ervaren vrouwen

creëren we een veilige bedding om op een ontspannen wijze spannende stappen te zettenNanda, Liekje en Imke:  yogadocent, theatermaker en filosoof, voor wie gedegenheid hand in hand gaat met enthousiasme en lichtheid.

Wat het jou oplevert:

Een veilige bedding om iets nieuws in jezelf aan te boren. Het zelfvertrouwen dat komt met het overwinnen van obstakels in jezelf. En voorts plezier, ontspanning en samenzijn.

En zo groei je ongemerkt een nieuwe fase binnen, maak je een sprong in je persoonlijke ontwikkeling. Om na de zomer je plek in deze wereld in transitie weer in te nemen, zo klein en zo groot als het ieder van ons past.

Praktisch

  • Data: Maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september 2023
  • Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
  • Kosten: €750,- ( inclusief koffie en thee)
  • Plaats: Studio B , Grote Wittenburgerstraat 9B in Amsterdam

Met een groep van maximaal 8 deelnemers waardoor er veel individuele aandacht is.

Onder bezielde en ervaren begeleiding van
Nanda van Praag, Imke Musterd & Liekje Welten

Heb je een vraag?

Stuur ons een email op info@dekunstvanwel.nl of bel met Imke op 0634738192
Of plan een vrijblijvende intake om te kijken of dit iets voor je is

 


Ervaringen van deelnemers aan onze workshops en trainingen:

“Een ware wellness ervaring, vond ik het in dit bijzondere jaar! De workshop “tijd voor jouw lied”. Drie ochtenden om van een lied , een lijflied te maken. Liefdevol en kundig gecoacht door Liekje op de prachtige pianobegeleiding van Nanda. Gelachen, gehuild en vooral heel veel gezongen.”
Cindy (Psycholoog en Coach)

“Doordat de lessen van Nanda niet alleen gericht zijn op de poses, maar ze er kennis, wijsheid en diepgang aan toevoegt is het voor mij elke keer weer een les in beoefening in diepere overgave en loslaten. Kleine details, maar essentieel voor mij om echt te durven niet-doen, zoals voelen hoe ’t gaat zonder woorden, labelen. De les voelt altijd als een completere aanpak dan alle andere lessen en docenten. Heel fijn, dankjewel voor ’t helpen groeien!” Ellen

“De workshop heeft veel voor mij in gang gezet waardoor ik weer kan voelen wat mijn ziel nodig heeft”
Judith ( Bezielingscoach en Communicatieadviseur)

“Onlangs meegedaan aan Tijd voor jouw lied, wat een kadootje aan mezelf!
Een lied eigen maken gaat zoveel verder dan ‘lekker zingen’. Het gaat voor mij, hoe gek het ook klinkt om het lied de ruimte te geven,  bijna een soort van bezit van je te nemen en alle hoekjes en gaatjes van de tekst en de melodie te ontdekken en te zoeken naar wat het lied nodig heeft om tot leven te komen. Wat raakt jou in de tekst? Waar gaat het voor jou over? Wat wil jij zeggen met dit lied? En wat geeft een lied dan ook veel terug als die synergy ontstaat!
Liek vindt daarin de juiste balans tussen ruimte of een zet in de goede richting geven. Recht door zee, windt er geen doekjes om, maar altijd met een warm en open hart en zo kom je dus ook nog eens ergens! De begeleiding van Nanda op de piano maakt het dan helemaal af. Ik heb het ervaren als een luxe om twee ervaren krachten naast je te hebben, terwijl jij in je lied mag duiken. Ook het proces volgen van de andere deelnemers is altijd weer bijzonder om mee te maken. “
Renie ( GZ – Psycholoog)

Datum

aug 28 2023 - sep 01 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€ 750,00

More Info

Aanmelden

Locatie

Studio B
Grote Wittenburgerstraat 9B, Amsterdam
Categorie

Organisator

De kunst van Wel i.s.m. YogaNanda
Aanmelden