Zoek
Sluit dit zoekvak.
de kunst van wel kerstboom

Oplaadpunt-SamenVerder!

DE OPLAADBORREL: EEN OPLAADPUNT

Eens per kwartaal organiseert De Kunst van Wel een Oplaadborrel waarop mensen uit ons netwerk en daarbuiten elkaar kunnen ontmoeten en weerzien. We bieden een podium aan podiumartiesten die een nieuwe act, liedje of gedicht willen brengen voor publiek of andere mensen die iets kwijt willen over hun idee, initiatief of inspiratiebron.

⇒ Het Oplaadpunt is een plek en een ruimte
waar je vrij bent om te voelen en te delen wat er voor jou toe doet en om je eenvoudigweg te laten raken door wat anderen te geven hebben.

Het Oplaadpunt is een uitnodiging om de tijd te nemen
om te luisteren, plezier te hebben en je op te laden.

Het Oplaadpunt is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar je vrienden en bekenden welkom zijn!

Planeet aarde

SAMEN VERDER!

Richting Kerst: Op weg naar nieuw licht

Weer Live in Theater Jungle, Amsterdam

Een matinee mét afstand maar mét verbinding Zonder de ogen te sluiten voor het onweer houden we met elkaar de blik gericht op de toekomst. Laten we van 2022 het jaar van her-verbinding maken: met onszelf, met elkaar, en met onze wereld! 

Wat? Liekje en Nanda zetten de toon met mooie liedjes,
Fimme Bakker laat ons genieten van zijn warme stem, Judith Beers draagt gedichten voor, schrijfster Anna van Praag toont ons de kneepjes en de charmes van een goede briefwisseling, Imke geeft ons reden tot hoop en tot actie, en Wietske Loebis (Tekst Zoekt Muziek) vertolkt haar eigen hoop voor 2022.

Hoe? Samen! In een meditatie o.l.v. Nanda zoeken we de warmte van ons hart op, en samen zingen we enkele kerst-waardige liedjes die ons verbinden en moed geven, o.l.v. Liekje en ondersteund door de Creamcoloured Ponies.

Want: Als alles duister is, ontsteek dan een lichtend Vuur! 

Prijs is  €15,- inclusief hapje en drankje.

Mocht het evenement door de coronamaatregelen onverhoopt niet door kunnen gaan; dan storten we het bedrag terug op je rekening.
Wij rekenen qua ons aller gezondheid op de eigen verantwoordelijkheid van onze bezoekers en hun zorg voor medebezoekers. We houden ons waar mogelijk aan de richtlijnen van het RIVM.

Voel je van harte uitgenodigd en meld je aan!

Datum

dec 19 2021
Expired!

Tijd

15:00 - 17:30

Kosten

€ 15,00

More Info

bestel kaarten

Locatie

Theater Jungle
Tweede van Swindenstraat 26, Amsterdam
Website
https://www.jungle.amsterdam/agenda
bestel kaarten