kerstboom in field

Oplaadpunt-Verder!

DE OPLAADBORREL: EEN OPLAADPUNT

Eens per kwartaal organiseert De Kunst van Wel een Oplaadborrel waarop mensen uit ons netwerk en daarbuiten elkaar kunnen ontmoeten en weerzien. We bieden een podium aan podiumartiesten die een nieuwe act, liedje of gedicht willen brengen voor publiek of andere mensen die iets kwijt willen over hun idee, initiatief of inspiratiebron.

⇒ Het Oplaadpunt is een plek en een ruimte
waar je vrij bent om te voelen en te delen wat er voor jou toe doet en om je eenvoudigweg te laten raken door wat anderen te geven hebben.

Het Oplaadpunt is een uitnodiging om de tijd te nemen
om te luisteren, plezier te hebben en je op te laden.

Het Oplaadpunt is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar je vrienden en bekenden welkom zijn!

Planeet aarde

SAMEN VERDER!

Richting Kerst: Op weg naar nieuw licht

Weer Live in Theater Jungle, Amsterdam

De ‘richting de kerst’ borrel is steevast één van de gezelligste en meest inspirerende bijeenkomsten van het jaar. En inspiratie kunnen we goed gebruiken deze tijden.

We mogen ons verheugen op gedichten voorgedragen door Judith Beers, mooie liedjes van Fimme Bakker en verdieping in en uitleg over ons hart chakra door Nanda van Praag. 
We zingen uiteraard samen liedjes horende bij Kerst en de vrijwilligers van Het Troostcafe komen vertellen over hun initiatief in de Thomaskerk.

En als altijd hosten Imke en Liekje de borrel en nemen jullie mee in hun eigen inspiratie en muziek. Techniek is deze keer in handen van Mischa Reinds.

Prijs is  €15,- inclusief hapje en drankje.

Mocht het evenement door de coronamaatregelen onverhoopt niet door kunnen gaan; dan storten we het bedrag terug op je rekening.
Wij rekenen qua ons aller gezondheid op de eigen verantwoordelijkheid van onze bezoekers en hun zorg voor medebezoekers. We houden ons waar mogelijk aan de richtlijnen van het RIVM.

Voel je van harte uitgenodigd en meld je aan!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

dec 19 2021

Tijd

15:00 - 17:30

Kosten

€ 15,00

More Info

bestel kaarten

Locatie

Theater Jungle
Tweede van Swindenstraat 26, Amsterdam
Website
https://www.jungle.amsterdam/agenda
Categorie
bestel kaarten