Zoek
Sluit dit zoekvak.
one day pic

Oplaadpunt Kersteditie 2023 – One Day!

DE OPLAADBORREL: EEN OPLAADPUNT

Eens per half jaar organiseert De Kunst van Wel een Oplaadborrel waarop mensen uit ons netwerk en daarbuiten elkaar kunnen ontmoeten en weerzien. We bieden een podium aan podiumartiesten die een nieuwe act, liedje of gedicht willen brengen voor publiek of andere mensen die iets kwijt willen over hun idee, initiatief of inspiratiebron.

⇒ Het Oplaadpunt is een plek en een ruimte
waar je vrij bent om te voelen en te delen wat er voor jou toe doet, om contact te maken en om je eenvoudigweg te laten raken door wat anderen te geven hebben.

Het Oplaadpunt is een uitnodiging om de tijd te nemen
om te luisteren en elkaar te ontmoeten, om plezier te hebben en je op te laden.

Het Oplaadpunt is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar jij én je vrienden en bekenden welkom zijn!

 

22 december 2023: Kersteditie One Day!

Al sinds jaar en dag is onze kerstborrel, de Kersteditie van ons Oplaadpunt, de meest gezellige, de meest warme en verbindende van het jaar. Met dit jaar als thema: One Day!

Terwijl the wereld killer wordt willen we juist met Kerst de warmte, de hoop en de saamhorigheid met elkaar vieren. We laten ons inspireren door One Day! (uit 2016, toen in Israel, Haifa ‘people from and and all walks of life came together to sing’) om elkaar samen moed en hoop in te zingen:


All my life I’ve been waiting for,
I’ve been praying for
For the people to say
That we don’t wanna fight no more
There’ll be no more wars
And our children will play
One day, One day, One day
One Day, One day, One day …
STOP!

En ons past om ruimte te geven aan het geluid van de Toekomst. Van jonge mensen en alle mensen die voorbij de status quo willen kijken. Zij die ons kunnen inspireren om de kracht te vinden elkaar de hand te reiken, actief te worden en iets moois te maken. Om de kerstgedachte, de diepmenselijke wens van licht en vreugde, naar een hoger plan te tillen.

Er wordt gesproken, gezongen en geinspireerd. De jonge meiden Madelief Heida en Charlotte Villani zullen ieder hun zelf geschreven lied zingen. Angela Gilds, deelnemer aan een empowermenttraject voor vrouwen in Amsterdam Zuid -Oost,  draagt een eigen spoken word stuk voor over vrede. Shon Kranen en Arjan Slotboom van “In de Luwte’ spelen eigen nieuwe liedjes.
Nanda en Liekje zingen o.a. Van de Gekken van Jan Boerstoel; een lied uit 1982 dat schrikbarend actueel is.
En ons huiskoortje de Cream Coloured Ponies zal het samenzijn verder nog omlijsten met wat kerstwaardige (meezing) liedjes. Dus kom en zing met ons mee tijdens deze Kersteditie van het onvolprezen Oplaadpunt: Opladen, inspireren en ontmoeten.  ‘Give Peace a chance…..

Er worden  hapjes uitgedeeld en er zijn drankjes aan de bar 😉
We laven ons aan mooie verhalen, lichtjes in de nacht en nieuw leven vol levenslust.

Je gaat opgeladen en klaar voor het nieuwe jaar weer naar huis.
Neem vrienden, familie en collega’s mee en vier met ons.

Lokatie Studio B: Grote Wittenburgerstraat 9b, Amsterdam

Datum

dec 22 2023
Expired!

Tijd

16:30 - 20:30

Kosten

€ 12,00

More Info

Koop nu je ticket!

Locatie

Studio B
Grote Wittenburgerstraat 9B, Amsterdam
Categorie
Koop nu je ticket!