Mensen komen naar mij toe voor coaching in zangpresentatie en bij het maken van hun voorstelling, act of presentatie omdat ik hen help in hun onderzoek naar emoties en de kern van hun materiaal om daar vorm aan te geven. In mijn (zang)coaching en mijn trainingen geef ik je gericht aandacht waardoor je groeit in je presentatie. Ik krijg vaak terug dat ik een veilige sfeer bied die het makkelijk maakt om emoties te onderzoeken en de kern te raken. Door met humor en relativering te kijken naar het leven en onze pogingen daar vorm aan te geven, kunnen we onszelf serieus nemen.

Ik werk zowel met artiesten als met andere mensen die beroepsmatig voor groepen optreden. Indien gewenst kan ik ook met groepen werken.

 

Praktisch

Op vrijdagen heb ik in Studio B (Grote Witteburgerstraat 9, Amsterdam) van 11.00 tot 13.00 gereserveerd om te coachen. Natuurlijk kunnen we ook op een andere dag, plaats en tijd afspreken.

Kosten zijn €75,- ex BTW per uur

Zijn de kosten voor jou een probleem, dan kan ik in sommige gevallen  een individueel aanbod doen. Interesse? Neem contact met mij op via liekje@dekunstvanwel.nl