Paasborrel 30 maart

PAASborrel
Opladen en Aanknopen
op Goede Vrijdag 30 maart
van 17.00 tot 19.00 uur
Studio B

Grote Wittenburgerstraat 9B, Amsterdam

Kom ook! Op Goede Vrijdag, vlak voor het Paasweekend, schudden we onze winterslaap van ons af en luiden we de nieuwe lente in. De dagen worden weer langer, bloemen komen uit de grond, lammetjes springen weer rond, en wij ook.

Op onze Paasborrel kun je ook nu weer genieten van een aantal oorspronkelijke optredens, van standup tot mooie liedjes, waarmee oudgedienden of nieuwe talenten zich laten zien. Dit keer onder andere met Desiree Kerkdijk (standup), Lucia Dijkman (eigen liedjes), Leonie Meine Jansen.

Iedereen die zin heeft is van harte welkom om van de optredens te komen genieten, de week in een ontspannen sfeer af te sluiten en de vakantie te openen, een drankje te drinken, op te laden en zich te laten inspireren, dierbare contacten te hervinden en aan te knopen met nieuwe mensen.

Heb je zelf zin om iets te zingen, dichten, rappen, musiceren, grappen maken, … of wil je iets vertellen over waar je mee bezig bent: laat het ons weten, we bieden graag een podium voor elk initiatief dat aandacht verdient.

Kom! En neem je vrienden, bekenden, familie en kinderen, collega’s mee om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

Let op: Toegang gratis, drankjes niet 😉
Neem wat cash mee, we hebben geen pin.

Comments are disabled