Ben je een ervaren ondernemer? of wil je ondernemer worden?

En kriebelt het bij jou in deze overgangstijd? Je voelt aan je water dat er andere tijden aankomen, en dat die wat anders van je vragen als ondernemer. Dat voelt spannend. Dat voelt als een uitdaging. En misschien voelt het ook als een enorme kans. En weet je wat? Dat is ook zo!

NU is de tijd om aan te haken. Jij wilt toch ook bij de voorlopers horen?

Wij helpen je hiermee graag verder. Want eerlijk? NU wordt de basis gelegd voor de economie van de komende decennia. En die zal niet draaien om maximale winst en je breed maken als ondernemer. Eer en succes zijn straks weggelegd voor ondernemers die een bijdrage weten te leveren aan waar echt behoefte of zelfs nood is in de wereld.

HOE DAN?

De sleutel voor succes komt te liggen in jouw eigenheid: in de bijdrage die alleen jij kunt leveren. Geïnspireerd, gevoed en gedragen door de kracht van jouw persoonlijke noodzaak – je Purpose (je Why): dat wat jij te geven hebt in deze wereld, dat wat jou te doen staat. It’s a new day, and life without purpose is no life at all! (vrij naar Anouk)

Ondernemerscoach Imke Musterd
is je inspirerende gesprekspartner om te ondernemen vanuit je noodzaak.

Zij laat je ontdekken  en verhelderen wat jouw noodzaak is. Moedigt je aan om je daardoor te laten leiden, naar een krachtige en samenhangende koers voor jouw onderneming. Welke koers past bij jou en bij jullie?

  • Imke opent je perspectief zodat je oog krijgt voor de kansen die zich voor jou aandienen, en de nieuwe wegen die zich openen – en daar is de wereld zeker nu vol van!
  • Imke bedient zich daarbij van haar talent om te inspireren en van de rijke bagage die zij tijdens haar zoektocht als politiek filosoof, IT-consultant, organisatie- en verander adviseur, ondernemer, leiderschapstrainer, stembevrijder, biografisch coach heeft verzameld.

 

Is je interesse gewekt?

Bel of mail mij voor een vrijblijvende kennismaking

In perspectief

planeet-aarde

Nieuwsgierig geworden?

Imke Musterd

Wie is Imke?

ICR Erkend Ondernemerscoach

Start typing and press Enter to search