Nieuwjaarsverlangen 2021 - Wellness voor de Geest (online dagworkshop)

Nieuwe datum: Vrijdag 5 februari

Door De Kunst van Wel i.s.m. Potential Lifestyle

Na een exceptioneel 2020 vol onzekerheid, maatregelen en een kaalslag in je sociale leven bieden we je met deze online-workshop een retraite-dag thuis om vorm te geven aan JOUW 2021! Om te ontspannen en even uit de dagelijkse gang van zaken te stappen – om je verlangens voor het komende jaar te onderzoeken en in een collage weer te geven. Een dag voor jezelf én samen met anderen, om je te laten inspireren en verlangens met elkaar te delen.

We hebben een mooi programma gemaakt met oefeningen en inspiratie om zichtbaar te maken wat nu nog abstract of ongrijpbaar is. Je blijft niet alleen en onzichtbaar achter je computer zitten. We voeden je met gerichte oefeningen en inspiratie en we werken in een kleine groep waar je je verhaal vertelt en verlangens deelt. Wat gebeurt er als je hardop uitspreekt wat er in je leeft?

De mentale plaatjes die zo in je opkomen maak je tastbaar in een collage van plaatjes, foto’s, beelden die jou aanspreken en jouw verlangen tot uitdrukking brengen. Aan het einde van de dag tonen we elkaar onze collages en vertellen we daarmee aan elkaar over onze verlangens. Deze collage reist verder het hele jaar met jou mee …

Jouw verlangen is belangrijker dan ooit tevoren. Voor jezelf. Én voor het welzijn van onze wereld. Dus schrijf je in voor deze fijne dag als goed begin van het nieuwe jaar.

~ There is more wisdom in your body than in your deepest philosophy. ~  Nietsche

PROGRAMMA-OUTLINE

10u Online start, kennismaken, fysieke oefeningen en inspiratie – aansluitend t/m lunch: offline werken aan eigen collage – 13.30u Online gezamenlijke check in – aansluitend: offline werken aan eigen collage – 16u presentatie en afronding collages
** Tijdens het werken aan de collages zijn de begeleiders bereikbaar voor inspiratie en ondersteuning **

Praktisch

  • Voor wie? Iedereen die met frisse moed, nieuwe energie en een heldere koers het nieuwe jaar in wil stappen. Iedereen die zichzelf en nieuwe mensen en perspectieven (beter) wil leren kennen in deze rare lockdown-tijd.
  • I.v.m. de Lockdown wordt de workshop online aangeboden. Het programma bestaat uit gezamenlijke onderdelen met gelegenheid om uit te wisselen via Zoom en uit gelegenheid om zelf te werken aan een eigen collage waarin je je verlangen vormgeeft. Vooraf worden instructies gegeven over benodigde materialen e.d.
  • Duur: 10 -17 uur (afwisselend samen online en zelf werkzaam op eigen plek)
  • Deelnemers: Max 8
  • Trainers: Imke Musterd en Desiree Kerkdijk
  • Waar en wanneer: Vrijdag 5 februari
  • Kosten: €75,- ( inclusief BTW)
  • Interesse of vragen? Neem contact op

Start typing and press Enter to search