(ZANG) STEM- en PRESENTATIECOACHING

- ZICHTBAAR, HOORBAAR, VOELBAAR MAKEN WIE JE BENT EN WAT JE TE ZEGGEN HEBT -

 

Liekje coacht mensen die worstelen met contact met hun gevoel en die vrij willen uiten en willen handelen vanuit hun noodzaak en intuitie.  Ze helpt mensen om zich zichtbaar, hoorbaar en voelbaar te maken . Ze gebruikt daarvoor haar eigen (systemische) ervaring,  theaterkennis en vaardigheden; immers om een tekst of lied te kunnen overbrengen, moet je verbinding maken met de inhoud. Zowel je eigen inhoud als die van je tekst of lied. Daarvoor moet je je eigen materiaal;  lees lijf, emoties en gedachten kennen en gebruiken. Liek helpt je de waarnemer in jezelf aan te zetten en zoekt met jou naar de ingang tot je materiaal. Ze staat bekend om het creëeren van veiligheid en een enorme dosis empathie.

Vaak werkt ze met het zingen van lied en gebruikt ze de stem als ingang voor het bewust maken van het onbewuste om zo tot de kern te komen van wat zichtbaar wil en kan worden.

Jouw coach

Liekje Welten

Praktisch

  • Op donderdagmiddag en vrijdagen hebben wij een fijne ruimte  in Studio B (Grote Witteburgerstraat 9, Amsterdam) gereserveerd om te coachen. Natuurlijk kunnen we ook op een andere dag, plaats en tijd afspreken.
  • Kosten: €110,- (zakelijk: ex 21% BTW) voor 1,5 uur
  • Zijn de kosten voor jou een probleem, dan kunnen we in sommige gevallen een individueel aanbod doen.
  • Is coaching door De Kunst van Wel iets voor mij? Neem contact met mij op!

Start typing and press Enter to search