COACHING IN VERBINDING MAKEN EN RUIMTE NEMEN

- Versterk je zelfvertrouwen, versterk jezelf -

 

Kom je niet voldoende uit de verf? Word je (soms letterlijk) niet gehoord? Heb je last van (veel) stress en ongemak? Raak je het contact met jezelf kwijt in contact met anderen? Wil je meer zichtbaar zijn en met impact je verhaal doen?

In mijn coaching bedien ik mij van het theatervak, systemisch werk en ACT (mindfulness +) om het vermogen jezelf te zijn en jezelf te laten zien in mijn coachees te ontwikkelen.

Hoe?

Ik leer je hoe je lijf, je houding en je stem je toegang geven tot je emoties, en hoe je emoties geen obstakel hoeven te vormen, maar hoe je ze kunt leren kennen en gericht inzetten om jouw verhaal zichtbaar te maken. Ik leer je contact maken met je gevoelswereld, en hoe die gevoelswereld je brengt bij dat wat kunstenaars hun ‘noodzaak’ noemen: dat van waaruit een mens leeft en creëert.

MAAK ZICHTBAAR, HOORBAAR, VOELBAAR WIE JIJ BENT EN WAT JE TE ZEGGEN HEBT

Hoe ziet een individueel coachingstraject eruit?

Afhankelijk van je profiel en behoefte kan je traject starten met een online Journey die je meteen overzicht en inzicht geeft in je levensverhaal en welke vraag voor jouw ontwikkeling actueel is.

In een coachingstraject, bekijken we je belemmeringen, onderzoeken we je behoefte en staan je vermogens en  gewenste ontwikkeling centraal. In een aantal sessies werken we met een door jou gekozen lied en/of tekst.  We  versterken je zelfvertrouwen zodat je in staat bent het op jouw eigen wijze over te brengen, zelfs wanneer er publiek bij zou zijn.

Dat is een intensieve, sterk persoonlijke leerervaring, waarin je je eigen ‘materiaal’, lees je lijf, emoties en gedachten goed leert kennen en gebruiken. Je wordt daarmee ook psychisch meer flexiber.  Immers, om een tekst of lied over te kunnen brengen moet je verbinding maken met de inhoud: zowel je eigen inhoud als die van je verhaal of lied.

We sluiten het traject af met een ‘oogst’ gesprek en een presentatie waarin je jezelf laat zien met wat je je hebt eigen gemaakt in de sessies.

Jouw coach

Liekje Welten

Praktisch

  • Op donderdagmiddag en vrijdagen hebben wij een fijne ruimte  in Studio B (Grote Witteburgerstraat 9, Amsterdam) gereserveerd om te coachen. Natuurlijk kunnen we ook op een andere dag, plaats en tijd afspreken. Het is ook mogelijk om online via Zoom te werken.
  • Kosten:  € 85,- per uur. ( Sessies duren ongeveer 1,5 uur)
  • Zijn de kosten voor jou een probleem, dan kunnen we in sommige gevallen een individueel aanbod doen.
  • Is coaching door De Kunst van Wel iets voor mij? Neem contact met mij op!

Start typing and press Enter to search