Individuele Coaching

Welke kant wil ik op? Wat is echt van belang, wat zijn mijn waarden  in mijn leven en in mijn werk?  Welke zin schuilt er in mijn levensverhaal? Wie ben ik echt en wat wil ik met mijn leven?

Behalve trainingen en workshops in kleine groepen biedt De Kunst van Wel ook individuele coaching aan. Daarin krijg je ondersteuning om je noodzaak, je drijfveren  te onderzoeken, om je er mee te verbinden en om haar verder in je leven te integreren. Liekje en Imke brengen hun eigen kwaliteiten mee die zich lenen voor verschillende fases in dit proces. Waar het Liekje’s kracht is om je in contact te brengen met je gevoel en met je noodzaak is Imke’s talent vooral om je te helpen aan jouw leven vanuit die noodzaak richting te geven. Daarnaast hangt de keuze van wie jou het beste kan ondersteunen natuurlijk af van een persoonlijke klik. Meer over onze werkwijze en proces vind je hier:  proces en competenties

Liekje is kleinkunstenaar (geschoold in de zangpresentatiemethode van Selma Susanna) en communicatiewetenschapper. ( UvA) Daarnaast volgt zij momenteel een opleiding familieopstellingen bij het Instituut voor Systemisch Werk (ISW).
Zij combineert in haar coaching theatervaardigheden en overdrachtskunst met een groot empathisch vermogen en een bak aan ervaring. ‘Door me in te leven kan ik begrijpen en begrepen worden’. Liekje biedt de veiligheid, handvatten en ruimte om je lijf, adem en wanneer nodig ook klank te (her)ontdekken en je te verbinden met de inhoud. Of dat nu de inhoud van een lied is of je eigen inhoud.  Daarmee ontdek je wat voor jou van waarde, jouw juweel is; wat jouw noodzaak is , wat jou beweegt. En hoe je daar uiting en stem aan geeft.

Imke is filosofisch geschoold en is zowel levensverhaal coach als stembevrijder. Je kunt bij haar terecht voor persoonlijke gesprekken die meer inzicht geven in de aard van jouw talent en noodzaak en vooral in hoe die zich in jouw leven manifesteren. Door jouw levensverhaal in het licht te bezien van hoe jouw noodzaak zich manifesteert kun je de regie en het auteurschap over je eigen levensverhaal aanvaarden en bewuster richting geven aan je leven.

 

Coaching sessies duren ongeveer 1,5 uur en kosten  € 95,- . ( Inclusief BTW privé en exclusief 21% BTW zakelijk).
Geld mag geen belemmering zijn. Aan particulieren met een klein budget kunnen wij na overleg een passende korting bieden.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Contact
stroke

Start typing and press Enter to search