Individuele Coaching

Welke kant wil ik op? Wat is echt van belang, wat zijn mijn waarden in mijn leven en in mijn werk?  Welke zin schuilt er in mijn levensverhaal? Wie ben ik echt en wat wil ik met mijn leven?

Behalve trainingen en workshops in kleine groepen biedt De Kunst van Wel ook individuele coaching aan. Daarin ondersteunen we je om beter in contact te komen met je gevoel; om je noodzaak en je drijfveren te onderzoeken; om je daar mee te verbinden en om je leven en je keuzes beter af te stemmen op wat voor jou wezenlijk van belang is.

Liekje en Imke brengen hun eigen kwaliteiten en specialisaties mee die zich lenen voor verschillende aspecten van dit proces. Daarnaast hangt de keuze van wie jou het beste kan ondersteunen natuurlijk af van een persoonlijke klik.

** Meer over onze werkwijze en coachingsproces vind je hier:  proces en competenties

De coaches

Liekje’s kracht is om je in contact te brengen met je gevoel en met je noodzaak. Zij combineert in haar coaching theatervaardigheden en overdrachtskunst met een groot empathisch vermogen en een bak aan ervaring. ‘Door me in te leven kan ik begrijpen en begrepen worden’.
Meer over Liekje

Imke bied je de ruimte en ondersteuning om vanuit je noodzaak richting te gaan geven aan je leven. Zij is een onvermoeibare (onder)zoeker en een creatieve denker die tot de kern doordringt. ‘Door de vragen te leven vinden we onze eigen antwoorden’. ** Imke is o.a. geaccrediteerd coach in de biografische methode van Square of Life.
Meer over Imke

 

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Contact
stroke

Start typing and press Enter to search