Door je eigen persoonlijkheid te verbinden met de rollen waarin je je presenteert leer ik je hoe je je publiek met meer energie en overtuigingskracht mee kunt nemen in je verhaal.

In onze coaching en trainingen geeft Liekje je gericht aandacht waardoor je groeit in je presentatie. Liekje helpt je om je materiaal te leren kennen en daarop te vertrouwen, zodat je leert om verbinding te maken en te houden met jezelf tijdens je optreden. Je versterkt daarmee je authenticiteit.

Door met humor en relativering te kijken naar het leven en onze pogingen daar vorm aan te geven, kunnen we onszelf serieus nemen.
Wat de coaching oplevert is dat je zicht krijgt op je drijfveren en je eigen emoties. Liekje leert je daarmee werken.

Resultaat is dat je weet hoe je de ruimte kunt gebruiken en je lichaam kunt inzetten. En welke mogelijkheden je eigen stem biedt om je boodschap over te brengen.

Tijdens een eerste intake stellen we samen je vraag en doelen vast. Daarna werken we in gemiddeld 5 sessies toe naar een eerste resultaat. Sessies duren 1 á 2 uur.

Momenteel werken we  zowel met professionals in de theaterwereld als met professionals uit de politiek en zakenwereld die de kracht van hun presentatie willen vergroten.