body & Soul

Eerstvolgende workshop op vrijdag 12 april 2019

Een lied zingen is je verhaal vertellen. Je instrument daarbij is je lijf en met name je stem. In deze zangworkshop komen deze elementen samen: zingen met body & soul. Door technische aanwijzingen leer je je stem verder ontdekken en beheersen. Daarnaast besteden we aandacht aan tekstbeleving en presentatie.

Je krijgt les van twee ervaren docenten: Annemarie Hilbrands en Liekje Welten. We werken met een kleine groep (4-6 deelnemers) zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht. Ons doel is persoonlijke groei in een veilige en positieve sfeer.

Reacties na de vorige workshop:
“Een warme deken” (Tineke) “Intensief maar zeker leerzaam!” (Valerie) “Wow, wat een geweldige dag. Doodeng, maar HEERLIJK om te mogen doen”(Henk)

body & Soul

Kosten:  € 140 euro p.p. ( incl.BTW)

Je kan je direct aanmelden en betalen middels deze link:

Of mail ons je naam en telefoonnummer en vertel in het kort iets over jezelf, wat je met zingen doet en wat je in deze workshop wilt bereiken. Je kunt hier ook eventuele vragen stellen.

Na je aanmelding ontvang je een factuur. Je inschrijving voor de workshop wordt definitief zodra je de factuur betaald hebt.
We zorgen voor koffie, thee, fruit en koekjes. De lunch is niet inbegrepen. Er is een koelkast is aanwezig.

Datum: vrijdag 12 april van 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Studio B, Grote Wittenburgerstraat 9B, Amsterdam

Programma

10.00 – 10.30
warming-up met o.a. ontspanning en verbeelding, inzingen, circle singing
10.30 – 11.30
introductie zangtechniek CVT
11.30 – 12.00
over tekstbeleving en interpretatie
12.00 – 12.30
lunchpauze / je lied zingen aan de piano
12.30 – 15.30
individuele masterclasses
Elke deelnemer kiest een lied om te zingen. Je wordt begeleid door een pianist. Vervolgens ga je aan de slag met de docenten. Je kunt zangtechnische hulp krijgen en/of feedback op je presentatie.
15.30 – 16.00
slotoptreden

Kijk ook op: http://annemariehilbrands.nl/workshop/

Annemarie Hillbrands

Annemarie Hilbrands

Annemarie is gediplomeerd en geautoriseerd CVT-docent na een 3-jarige opleiding aan het zanginstituut van Cathrine Sadolin. Ze heeft haar eigen lespraktijk in Amsterdam, Vocal Freedom. Met een goede zangtechniek ontdek je meer mogelijkheden van je stem en kun je vrijer zingen. Annemarie kan je helpen met bijvoorbeeld het halen van hoge/lage noten, volumes, stabiliteit van noten, ademsteun etc. Naast privéleerlingen heeft ze les gegeven aan studenten van Theateropleiding Selma Susanna en zang- en spreekstem-workshops aan docenten van de Muziekschool Amsterdam.
“Ik hecht veel waarde aan een goede en veilige sfeer in de les, zodat je je vrij voelt om te experimenteren. Het zingen is bij mij ook niet allemaal vanzelf gegaan! Ik begrijp heel goed over welke drempels je soms heen moet stappen.”

Liekje Welten

Liekje Welten

Liekje studeerde politicologie en communicatiewetenschap aan de UvA en haalde haar masters in 1995. Het jaar daarna rondde zij haar studie aan Theateropleiding Selma Susanna af. Naast haar werk in communicatie en advies,  koos zij voor  haar theaterpassie en werkte ze als docent zangpresentatie aan het Conservatorium Rotterdam, Het Korenhuis in Den Haag en Theateropleiding Selma Susanna.  Ze regisseerde verschillende programma’s en coacht talent bij het maken van eigen producties.  Door de jaren heen is zij zelf altijd blijven optreden op speciale gelegenheden met liedjesprogramma’s op maat. Afgelopen jaar heeft ze gewerkt aan het opzetten van een speciale training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling met behulp van zang: Het Lijflied.

“In mijn zangcoaching en trainingen geef ik je gericht aandachtwaardoor je groeit in je presentatie. Ik krijg vaak terug dat ik een veilige sfeer bied die het makkelijk maakt om emoties te onderzoeken en de kern te raken. Door met humor en relativering te kijken naar het leven en onze pogingen daar vorm aan te geven, kunnen we onszelf serieus nemen.”

Start typing and press Enter to search